Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θρίαμβος για τη Μαρινέλλα στο "Σταύρος Νιάρχος" - Αποφασίστηκε και 2η παράσταση

Θρίαμβος για τη Μαρινέλλα στο "Σταύ...

Για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 20.00

Θρίαμβος ήταν η μοναδική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από την αγέραστη και διαχρονική ερμηνεύτρια Μαρινέλλα το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2020 και σύμφωνα με σχετική ενημερωτική ανακοίνωση, μετά το SOLD OUT της πρώτης παράστασης, αποφασίστηκε και μία νέα ημερομηνία, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Η Μαρινέλλα παρουσίασε με τεράστια επιτυχία μία ιδιαίτερη παράσταση με τίτλο «Ο Μύθος», τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα όπου όπως ήταν λογικό γνώρισε την αποθέωση από το κοινό!

Η Μεγάλη Κυρία της μουσικής παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με διαχρονικές επιτυχίες, με συγκλονιστικές εκτελέσεις κι ερμηνείες, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Γιώργου Νανούρη και με τον Αλέξιο Πρίφτη να διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών. Ο θρίαμβος επισφραγίστηκε από το κοινό που στο τέλος της παράστασης χειροκροτούσε όρθιο με ενθουσιασμό!

Η μεγάλη προσμονή του κοινού για να απολαύσει επί σκηνής τη σπουδαία καλλιτέχνιδα, αποτυπώθηκε από το sold out που σημειώθηκε από τις πρώτες μέρες ανακοίνωσής της!

Μετά τον θρίαμβο της πρώτης παράστασης ανακοινώθηκε λοιπόν και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η Πρόεδρος του Σωματείου  «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη.

Όσοι, λοιπόν, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν την Μαρινέλλα στην μεγαλειώδη αυτή μουσική παράσταση μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους για τη νέα παράσταση, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 20.00.

·         Διεύθυνση Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης

·         Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών

·         Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης

Προπώληση: www.ticketservices.gr – Καταστήματα Public.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από τους διοργανωτές. Photo credits: Μανώλης Χιώτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight