Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Άνταμ Σάντλερ υπέγραψε με τo Netflix για τέσσερις νέες ταινίες

Ο Άνταμ Σάντλερ υπέγραψε με τo Netflix γ...

Το "Murder Mystery" που έπαιξε με την Τζένιφερ Άνιστον ήταν ο πιο δημοφιλής τίτλος του Netflix το 2019

To Netflix επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ηθοποιό Άνταμ Σάντλερ και τη Happy Madison Productions για ακόμη τέσσερις ταινίες.

Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε τη συμφωνία την Παρασκευή, σημειώνοντας ότι το «Murder Mystery» του Άνταμ Σάντλερ ήταν ο πιο δημοφιλής τίτλος στο Netflix στις ΗΠΑ πέρυσι.

Η ταινία, «Mystery Murder», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν η έκτη για το Netflix του Αμερικανού ηθοποιού, κωμικού, σεναριογράφου και παραγωγού μαζί με τα φιλμ «The Ridiculous 6», «The Do-Over», «Sandy Wexler», «The Week Of» και το επερχόμενο «Hubie Halloween».

Η Netflix ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές της έχουν περάσει δύο δισεκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας τις ταινίες του Άνταμ Σάντλερ από το 2015, όταν το «The Ridiculous 6» έκανε πρεμιέρα.

Πηγή: ΑΠΕ

* ο 53χρονος Άνταμ Σάντλερ είχε μία εξαιρετική χρονιά, το 2019 αφού πήρε και εξαιρετικές κριτικές για το ρόλο του στην ταινία «Uncut gems» σε σκηνοθεσία Τζος Σαφντί, Μπέννυ Σαφντί που έχει πλησιάσει σε εισπράξεις στις ΗΠΑ τα 50 εκατ. δολάρια. Ωστόσο αν και ακουγόταν ως πιθανό, ο Σάντλερ δεν μπόρεσε να προταθεί και για το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου με το συγκεκριμένο φιλμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight