Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύεται σήμερα το θύμα του φονικού στο Σούλι - Μετανιωμένος ο δράστης απολογείται αύριο

Κηδεύεται σήμερα το θύμα του φονικού στο...

Στο Πουρναρόκαστρο η εξόδιος ακολουθία του 40χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου

Κηδεύεται σήμερα το μεσημέρι στο Πουρναρόκαστρο Πατρών ο 41χρονος Κωνσταντίνος Δημόπουλος, θύμα του φονικού που έγινε ξημερώματα Δευτέρας στο Νέο Σούλι. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία.

Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία. Ο Εισαγγελέας απήγειλε κατηγορίες για φόνο εκ προθέσεως και του έδωσε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη στον Ανακριτή.

 

Η Πάτρα είναι συγκλονισμένη από το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Σούλι της Πάτρας με θύμα τον 41χρονο Κωνσταντίνο Β. Δημόπουλο και κατηγορούμενο για το φονικό τον 41χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του θύματος, το θύμα πυροβολήθηκε στο ύψος της καρδιάς.

Όπως ήδη έγραψε το thebest.gr, οι δύο τους ήταν γείτονες και είχαν διαφορές. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε τα ξημερώματα της Δευτέρας επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ο 40χρονος πυροβόλησε με πιστόλι έναν 41χρονο ημεδαπό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Προηγουμένως, ο 41χρονος είχε διαρρήξει επιχείρηση του 40χρονου και είχε προκαλέσει φθορές σε κάμερα ασφαλείας, ενώ όταν μετέβη ο τελευταίος στην επιχείρησή του, ο 41χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ βρήκαν δίπλα από τον νεκρό ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα). Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

• (67) φυσίγγια πιστολιού,
• (2) κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες),
• (1) αεροβόλο τυφέκιο,
• (2) μαχαίρια επιβίωσης και
• (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις