Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 41χρονος φανοποιός, για το φόνο του γείτονά του στο Σούλι Πατρών

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 41χρονος φανοπο...

Οι διαφορές των δυο ανδρών οδήγησε στο μοιραίο.

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 41χρονος που κατηγορείται οτι πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο γείτονά του στο Νέο Σούλι της Πάτρας, μέσα στο συνεργείο που διατηρεί ο πρώτος.

Η Πάτρα είναι συγκλονισμένη από το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Σούλι της Πάτρας με θύμα τον 40χρονο Κωνσταντίνο Β. Δημόπουλο και κατηγορούμενο για το φονικό τον 41χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του θύματος, το θύμα πυροβολήθηκε στο ύψος της καρδιάς.

Όπως ήδη έγραψε το thebest.gr, οι δύο τους ήταν γείτονες και είχαν διαφορές. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε τα ξημερώματα της Δευτέρας επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που εξέτασε την σορό του 41χρονου, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο, στο ύψος της καρδιάς.

Το θύμα διέμενε κοντά σε μια παράγκα στην περιοχή, δίπλα από το συνεργείο και είχε εδώ και καιρό προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου φέρεται να δήλωσε στην Αστυνομία πως ο 40χρονος του δημιουργούσε προβλήματα και γι' αυτό είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την επιχείρησή του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος του δράστη.

Στο συνεργείο προ καιρού είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και είχαν καεί αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του συλληφθέντος οι δυο άνδρες όχι απλώς γνωρίζονταν από παλιά αλλά είχαν συνεργαστεί και έχουν ανταλλαγεί και τιμολόγια μεταξύ τους καθώς ο εντολέας του είναι ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου ενώ το θύμα ήταν ηλεκτρολόγος και πολλές φορές έπαιρνε δουλειές από τον πρώτο. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι οι σχέσεις τους χάλασαν όταν το θύμα άρχισε να τον ενοχλεί χωρίς αφορμή.

 

Φωτογραφίες από το φανοποιείο

Πυροβόλησε σε αυτοάμυνα λέει ο δικηγόρος του φανοποιού

 «Ό,τι, έγινε, έγινε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας. Ο πελάτης μου είχε υποστεί πολλές επιθετικές ενέργειες και απειλές από το θύμα»  δήλωσε ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του φονικού στο Νέο Σούλι Πατρών ΄Αγγελο Στεργιόπουλο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη  να άτομο το οποίο κατ' εξακολούθηση ενοχλούσε προκλητικά τον φερόμενο ως δράστη και την οικογένειά του, έχοντας προκαλέσει μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν, φωτιά στην επιχείρηση του πελάτη του.

Τα ευρήματα της Αστυνομίας

Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, στον τόπο του περιστατικού, βρήκαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ δίπλα από τον νεκρό βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα).

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 40χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν, 67 φυσίγγια πιστολιού, δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο τυφέκιο, δύο μαχαίρια επιβίωσης και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

 

Φωτογραφίες από τον τόπο της ανθρωποκτονίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις