Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάμελα Άντερσον: Χώρισε μετά από 12 μέρες γάμου!

Πάμελα Άντερσον: Χώρισε μετά από 12 μέρες γάμου!

Χωρισμός λίγες μέρες μετά τον μυστικό γάμο με τον παραγωγό του Χόλυγουντ Τζον Πίτερς

Ο χωρισμός τους ήρθε και έσκασε σαν «βόμβα», αφού κανείς δεν περίμενε αυτή τη κατάληξη για τον γάμο τους. Ο λόγος για την Πάμελα Αντερσον και τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Τζον Πίτερς, οι οποίοι έκαναν κρυφό γάμο στο Μαλιμπού πριν από 12 μέρες.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός με μια ανακοίνωση που έκανε στο Hollywood Reporter. «Θα ήμασταν πολύ ευγνώμονες για την υποστήριξή σας καθώς παίρνουμε λίγο χρόνο για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από το άλλο. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία. Έχοντας κατά νου αυτήν την παγκόσμια αλήθεια, αναβάλουμε την επισημοποίηση του πιστοποιητικού γάμου μας. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό του ιδιωτικού μας απορρήτου».

Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού και η ένωση αυτή φαινόταν υποσχόμενη, δεδομένου ότι Άντερσον και Πίτερς υπήρξαν ξανά ζευγάρι πριν από τριάντα χρόνια και είχαν επανασυνδεθεί τους τελευταίους μήνες. «Ας πούμε ότι η Πάμελα Αντερσον ήθελε ένα διάλειμμα. Επιστρέφει στην έδρα της στο Ladysmith του Καναδά για να είναι μαζί με την οικογένειά της» αναφέρει πηγή στο Fox news.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight