Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το φιλμ «Palm Springs» σπάει το ρεκόρ πώλησης στο Φεστιβάλ του Σάντανς

Το φιλμ «Palm Springs» σπάει το ρεκόρ πώ...

Το κατείχε το "The Birth of a Nation"

Έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στο Παρκ Σίτι της Γιούτα και όπως γράφτηκε, η ταινία του Μαξ Μπαρμπάκοφ με τον Αντι Σάμπεργκ με τίτλο «Palm Springs» έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι σήμερα το «The Birth of a Nation» του Νέιτ Πάρκερ, το οποίο ωστόσο δεν είδαμε ποτέ στις Ελληνικές αίθουσες.

Όπως γράφει το flix.gr, μπορεί να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες που στο Φεστιβάλ του Σάντανς οι διαπραγματεύσεις για την πώληση των «ανεξάρτητων» ταινιών μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον της βιομηχανίας κυρίως τη δεκαετία του ‘90, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η αγοραστική δύναμη έστω και μεμονωμένων ταινιών δεν συνεχίζει να δημιουργεί πρωτοσέλιδα και... hype.

Αυτό συμβαίνει φέτος με το «Palm Springs» του Μαξ Μπαρμάκοφ με τον 41χρονο Άνταμ Σάμπεργκ, την 34χρονη Κρίστινι Μιλότι και τον τιμημένο με Όσκαρ β’ ανδρικού Τζέι Κέι Σίμονς, που παρουσιάζει την ιστορία μιας αυτοκαταστροφικής κοπέλας που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου στον γάμο της αδερφής της και η οποία συναντά έναν άγνωστο καλεσμένο με τον οποίο θα την ενώσει ένα... μεταφυσικό γεγονός.

Η ταινία, σε παραγωγή του Αντι Σάμπεργκ αγοράστηκε στο Φεστιβάλ του Sundance από τη Neon και το Hulu στην τιμή των 17.500.000.69, σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε  κατά 69 σεντς λιγότερο, το «The Birth of a Nation» του Νέιτ Πάρκερ το 2016.

H Neon θα αναλάβει τη διανομή του στην Αμερική, ενώ το Hulu θα το εντάξει στο πρόγραμμά του μαζί με τους υπόλοιπους τίτλους που συνδέονται με τον Άντι Σαμπεργκ, το «Brooklyn Nine-Nine», το «Saturday Night Live» και το «Popstar: Never Stop Never Stopping».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture