Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασε Γκολντόνι στο Επίκεντρο+

Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου Πατρώ...

Στο πλαίσιο προετοιμασίας για την υλοποίηση πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο "Ρητορική και Θέατρο...Φάρσα και Μουσική, αντάμα..."

Η θεατρική ομάδα του 9ου Γυμνασίου της Πάτρας φιλοξενήθηκε για άλλη μία Κυριακή στο θέατρο Επίκεντρο+, στην Νόρμαν και Αγ. Διονυσίου, στο δρόμο της προετοιμασίας της για την υλοποίηση πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο "Ρητορική και Θέατρο...Φάρσα και Μουσική, αντάμα...".

Πυρήνας ήταν το θεατρικό έργο του Κάρλο Γκολντόνι, "Αγροίκοι" στο οποίο οι μαθητές επεμβαίνουν συνδυάζοντας τη δημιουργική γραφή, τα ρητορικά αγωνίσματα και τα μουσικά δρώμενα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Παρούσα η κρητική κωμωδία-απόρροια των ιταλικών θιάσων που επισκέπτονταν τη μεγαλόνησο αλλά και η κρητική μαντινάδα της Ενετοκρατούμενης Κρήτης. Οι υπεύθυνες καθηγήτριες Ελένη Καδά και Ελπίδα Νούσα καθώς και ο διευθυντής Γεώργιος Καρατζάς ευχαριστούν δημοσίως την Ίλια Ράγκου, υπεύθυνη του θεάτρου Επίκεντρο+, για την φιλοξενία και την στήριξή της στις  παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του σχολείου.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την κ. Ελένη Καδά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture