Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολλόγι: 16χρονος στην παρανομία! Έκλεψε ηλικιωμένο

Μεσολλόγι: 16χρονος στην παρανομία! Έκλε...

Συνελήφθη από την αστυνομία

Σε συλήψεις για κλοπές προχώρησε η αστυνομία σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλία. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της: 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος , διότι αφαίρεσε από γραφεία αθλητικών εγκαταστάσεων, που βρίσκονταν σε λειτουργία, την τσάντα υπαλλήλου, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και ένα κόσμημα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου, ο οποίος από την 29-12-2019 έως και 16-1-2020 σε περιοχή της Κυλλήνης, είχε αφαιρέσει από επιχείρηση τουριστικής ιππασίας διάφορα αντικείμενα.

Ο δράστης αυτοβούλως παρέδωσε στους αστυνομικούς μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, κατασχέθηκαν και του αποδόθηκαν.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 16χρονος, διότι προχθές το βράδυ μαζί με ακόμα έναν ανήλικο άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης από ηλικιωμένο άνδρα που βρίσκονταν σε πλατεία, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις