Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκίνησε να παίζεται και στην Πάτρα το παιδικό ανιμέισον φιλμ "Ενωμένες Πατούσες"

Ξεκίνησε να παίζεται και στην Πάτρα το π...

Προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά στα Odeon Veso Mare

H παιδική animation ταινία με τίτλο «Ενωμένες Πατούσες – Pets United» έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της tanweer και ξεκίνησε να παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Ράινχαρτ Κλους

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Κουρλαμπάς Θανάσης, Παπαστάθης Βασίλης, Κατσακούλη Μελίνα, Παλαιολόγου Τάνια, Ευαγγελάτος Ανδρέας, Κακανάς Κωνσταντίνος, Σιούλης Σταύρος, Παπαδάτος Δημήτρης, Στάικου Ιφιγενεια.

Μοντάζ: Μάικ Φλάναγκαν

Μουσική: Ντέιβιντ Νιούμαν

Διάρκεια: 1 ώρα και 31 λεπτά

Με φόντο μία φουτουριστική μητρόπολη, οι Ενωμένες Πατούσες είναι μία διασκεδαστική και ευφάνταστη ταινία κινουμένων σχεδίων για μια παρέα από παραχαϊδεμένα κατοικίδια και έναν περπατημένο αδέσποτο σκύλο, που πρέπει να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις τους και τον ίδιο τους τον εαυτό για να σώσουν τον κόσμο από τα δαιμόνια Ρομπότ.

Σύνοψη

Μία παρέα από κακομαθημένα, εγωιστικά κατοικίδια, με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ, βρίσκουν τον μπελά τους, όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι, την υπερσύγχρονη μητρόπολη στην οποία ζουν και βασιλεύουν, εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι οι άνθρωποι για να σωθούν. Χωρίς αφεντικά πια, η Μπελ, ο φασιαριόζικος ποταμόχοιρος Σόφι και το καμαρωτό κανίς Ρονάλντο, που έχουν συνηθίσει σε μία ζωή άνεσης και πολυτέλειας, πρέπει να συμμαχήσουν με τον αδέσποτο σκύλο Ρότζερ και τον φιλαράκο του Μπομπ, το μόνο φιλικό ρομπότ στην πόλη. Μόνο ενωμένα μπορούν να επιβιώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους, την πόλη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Reinhard Klooss

Σενάριο: Reinhard Klooss, Reinhard Klooss.

Στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Natalie Dormer, Eddie Marsan, Jeff Burrell, κ.α.

 

Εκ των βασικών ηρώων του φιλμ είναι ο Ρότζερ, ο αδέσποτος σκύλος (με τη φωνή του Θανάση Κουρλαμπά) ο οποίος είναι ο Ρομπέν των Δασών του ζωικού βασιλείου και ζει στη σκοτεινή πλευρά της πόλης, την Παλιά Πόλη, όπου όσοι έχουν μείνει πίσω από την τεχνολογία προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα.  Μέχρι που μια μέρα, η Παλιά Πόλη κατεδαφίζεται και ο Ρότζερ δεν έχει πια καταφύγιο και θα πρέπει να πάει στη Νέα Πόλη, στη Ρόμπο Σίτι.

Θα συναντήσει έναν ακόμα απόκληρο, τον Μπομπ, ένα ρομπότ που κανείς δεν θέλει. Και έτσι ξεκινάει μια υπέροχη φιλία. Συναντά και την Μπελ, μία λουσάτη Σιαμαία γάτα (με τη φωνή της Μελίνας Κατσακούλη), που ενώ στην αρχή αντιπαθεί, τελικά συνεργάζεται μαζί της για να σώσουν την πόλη και ίσως τον κόσμο. Στην πορεία, ανακαλύπτει ότι το πεπρωμένο του είναι συνδεδεμένο με τη μοίρα της Πόλης.

Πρόκειται για Γερμανο-κινεζο-αγγλική ταινία, διάρκειας 89 λεπτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture