Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς έκαιγε τους μπάστακες ο 40χρονος ιερέας - Αφέθηκε ελεύθερος - ΦΩΤΟ

Πώς έκαιγε τους μπάστακες ο 40χρονος ιερ...

Σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο δράστης όλων των εμπρησμών

Με οινόπνευμα περιέλουζε τους καρναβαλικούς μπάστακες ο 40χρονος ιερέας που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα μετά από εμπρησμό καραναβαλικού μπάστακα στο Ρίο. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος ιερέας που κατοικεί στην Πάτρα και εργάζεται στο Αίγιο είναι ο δράστης όλων των περιστατικών εμπρησμών καρναβαλικών στοιχείων που σημειώθηκαν την Τρίτη. Νωρίτερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 5 Φεβρουαρίου.

Ο άνδρας μετέβαινε με όχημα σύμφωνα με πληροφοριες του thebest.gr από αστυνομικές πηγές και περιέλουζε με οινόπνευμα τους μπάστακες. Μάλιστα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δύο φιάλες οινοπνεύματος. Μετά το περιστατικό στο Ρίο τον είδε περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία και άρχισε η αναζήτησή του. Τελικά τον εντόπισε η ΔΙΑΣ στην οδό Γούναρη.

Νωρίτερα οδηγήθηε στον Εισαγγελέα. Φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί οι μπάστακες αποτελούν ειδωλολατρικά σύμβολα.

"Έχει θρησκευτικό εφαλτήριο η πράξη το οποίο ακόμα δεν έχουμε μπορέσει να εξιχνιάσουμε και να ερμηνεύσουμε" αναφέρει ο δικηγόρος του ιερέα Γιάννης Παπαναστασόπουλος και τον χαρακτηρίζει ως έναν εξαίρετο άνθρωπο, βαθιά θρησκευόμενο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις