Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα

Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: Εχω πτωχεύσ...

Η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού και η διατροφή

Η κόντρα της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη συνεχίζεται, αφού βρίσκονται σχεδόν κάθε εβδομάδα στις δικαστικές αίθουσες.

Πριν από δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η λύση του γάμου τους, ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια δικαστικής διαμάχης, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά τη μηνιαία διατροφή και την κηδεμονία των παιδιών τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι δύο σύζυγοι εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους επί του γνωστού θέματος.

Η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επιθυμεί να λάβει ο ίδιος την επιμέλεια των παιδιών και να μεταβούν αυτά στην Αμερική. Γι' άλλη μία φορά, υποστήριξε τις αιτήσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από την κυρία Αλιμόνου, ζητώντας τη διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ενώ ο μάρτυράς του κατέθεσε πως η κυρία Αλιμόνου αφήνει τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι για να πηγαίνει ταξίδια. 

Από την άλλη, το μοντέλο και ηθοποιός υποστήριξε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια και να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους. Απέρριψε το αίτημα της εξέτασης που ζητά ο κ. Βαρδινογιάννης, δηλώνοντας ότι έχει επιβληθεί σε εξετάσεις σε τρία πανεπιστημιακά κέντρα του εξωτερικού ήδη από τη στιγμή που πληροφορήθηκε την κατηγορία που της προσάπτει. Ένα άλλο θέμα που τέθηκε είναι οι συναντήσεις του πατέρα να λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα, εξαιτίας του φόβου της μητέρας τους να αποσπαστούν από την ίδια για να πάνε να μείνουν στην Αμερική. 

 

Όσον αφορά το θέμα της διατροφής, η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επισήμανε πως ο ίδιος έχει πτωχεύσει και ότι η ζωή που ζει πλέον καλύπτεται είτε από την οικογένεια του πατέρα του είτε από τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο. Τέλος, στη διάρκεια του δικαστηρίου, έγινε αναφορά για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της κυρίας Αλιμόνου, το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube, το οποίο μαζί με έναν ρόλο στην τηλεόραση θα μπορούσαν να της αποφέρουν έναν ικανοποιητικό μηνιαίο μισθό. Με δεδομένα τα παραπάνω υποστήριξε πως δεν μπορεί πλέον να καταβάλει 34.000 ευρώ το μήνα και προσπαθεί να κατεβάσει το ποσό στις 7.000 το μήνα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, η πλευρά της ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζει μία ζωή ζάμπλουτου ανθρώπου, ότι λόγω πτώχευσης δεν εμφανίζει εισόδημα στο όνομά του, καθώς και ότι όλα τα ποσά που ζητάει ως διατροφή των παιδιών και της ίδιας είναι αρκετά χαμηλότερα από αυτά που είχαν συνηθίσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. 

Το δικαστήριο της Δευτέρας, έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του επιχειρηματία, μία καταδίκη που προέκυψε για την υπόθεση μη συμμόρφωσής του σε προσωρινή διαταγή δικαστή μετά από μήνυση που είχε καταθέσει η κυρία Αλιμόνου εις βάρος του.  

Το ιστορικό των μαχών

Η πρώτη µάχη του ζευγαριού δόθηκε τον Μάρτιο του 2017 όταν αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα 10 χρόνια κοινής πορείας, µε τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ζητά τότε τη  µετοίκηση των παιδιών τους µαζί του στην Αµερική. Ηταν η πρώτη φορά που επιβεβαιώνονται οι φήµες που κυκλοφορούσαν στα κοσµικά σαλόνια για κρίση στον γάµο τους.

Τα µαύρα σύννεφα στη ζωή του ζευγαριού άρχισαν να δηµιουργούνται κατά τη διάρκεια παραµονής τους στην Αµερική, στην οποία µπήκε ένα τέλος το καλοκαίρι του 2016, όταν και επέστρεψαν στην Αθήνα. «Θέλει τα παιδιά µαζί του στην Αµερική. Κοιτάξτε, πριν από κάποια χρόνια είχαµε µετακοµίσει δοκιµαστικά στην Αµερική. Συγκεκριµένα στο Κονέκτικατ.

ον Ιούλιο επιστρέψαµε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήµουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή µας µείναµε 1,5 µήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και µετακοµίσαµε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγό µου ότι θα ήταν ωφέλιµο για τα παιδιά να µείνουµε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να µείνω κοντά στους γονείς µου. Του πρότεινα να το συζητήσουµε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό τον λόγο έχουµε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεµαι, αν υπάρχει καλό κλίµα, να πηγαίνουµε µε τα παιδιά όλες τις γιορτές» ανέφερε τότε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση, δίνοντας σε εκείνη την προσωρινή επιµέλεια των παιδιών και ορίζοντας διατροφή ύψους 34.500 ευρώ τον µήνα (8.000 ευρώ για τη µεγάλη κόρη, 7.500 ευρώ για καθένα από τα τρίδυµα και 4.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιµόνου). Όµως το ζευγάρι οδηγήθηκε ξανά τον Απρίλιο του 2018 στα δικαστήρια. Σε εκείνη την  ακροαµατική διαδικασία πρωταγωνιστές ήταν τα… µάγια, η κοκαΐνη και φυσικά µερικές χιλιάδες ευρώ.

Για χρήση ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αδιαφορία για τα παιδιά της έκανε λόγο ο πρώτος µάρτυρας και επικεφαλής της ασφάλειας του Παύλου Βαρδινογιάννη και των παιδιών του, ο οποίος ανέφερε: «Η µητέρα βρίσκεται ελάχιστα µε τα παιδιά. Οδηγεί επικίνδυνα. Μπαίνει αντίθετα σε λωρίδες. Συχνά οδηγεί µεθυσµένη. Γυρίζει ξηµερώµατα. Με τα παιδιά βρίσκονται κυρίως οι νταντάδες. Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν αλλάξει 250 άτοµα προσωπικό. Υπάρχει τρέλα στο σπίτι. Εµεναν η µάνα και η αδελφή της. Κάνανε πάρτι συνεχώς. Χειροδικούσε, µας φωνάζει κότες και ρουφιάνους».

Παρά την έντονη αντίδραση της Τζίνας Αλιµόνου από το ακροατήριο, ο µάρτυρας συνέχισε: «Την έχουµε δει να κλείνεται σε δωµάτια µε διάφορους... στα κλαµπ. Ντρεπόµουν να το αποκαλύψω στον κ. Βαρδινογιάννη. Προσπαθούσαµε να σώσουµε τον γάµο τους. Με δυο-τρία άτοµα κλεινόταν µέσα σε δωµάτια και έκανε χρήση» είχε αναφέρει. Ακολούθησε η εξέταση ενός ιατροδικαστή και ενός ψυχιάτρου πραγµατογνώµονα, µε τον πρώτο να καλείται από την πλευρά Βαρδινογιάννη και να υποστηρίζει ότι ο µόνος ασφαλής τρόπος για τη διαπίστωση χρήσης κοκαΐνης είναι η τοξικολογική εξέταση µε τρίχες κεφαλής.

Από την άλλη πλευρά, ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Τζίνα Αλιµόνου, µετά τις καταγγελίες τού πρώην  συζύγου της για χρήση ουσιών, υποστήριξε: «Την έχω εξετάσει για µεγάλο διάστηµα. Έχει κάνει κατ' επανάληψη ουροληψίες για να αποδείξει ότι είναι απολύτως καθαρή. Υπήρξε συνεχής έλεγχος». Το δικαστήριο µε την απόφασή του δικαίωσε την ηθοποιό και δεν αποδέχτηκε το αίτηµα της πλευράς Βαρδινογιάννη για εξέταση µε τρίχες κεφαλής.

Η προσπάθεια του δικαστηρίου να βρεθεί ένα κοινός τόπος για το ζευγάρι έπεσε στο κενό, µε την κ. Αλιµόνου να απαντά «δεν µπορώ όταν επισκέπτεται 10 µέρες τον µήνα το σπίτι, αφού είµαστε σε διάσταση, δεν θέλω να µένουµε όλοι µαζί. ∆εν έχω δωµάτιο. Με έχει πετάξει. Μου έχει πετάξει τα πράγµατα έξω», µε τον Παύλο Βαρδινογιάννη να λέει: «Η δική µου άποψη είναι ότι η χώρα αυτή δεν είναι το καλύτερο µέλλον για τα παιδιά µου. Αν µείνουν Ελλάδα, να πηγαίνουν σχολείο, όχι να έχουν 30% απουσίες».

Το love story του ζευγαριού 

Γεννηµένη στη Σπάρτη, η Τζίνα Αλιµόνου ήταν γνωστό µοντέλο, ενώ είχε κάνει και επιτυχηµένα βήµατα στην υποκριτική. Η λαµπερή ηθοποιός και ο επιτυχηµένος επιχειρηµατίας ερωτεύτηκαν µε την πρώτη µατιά το καλοκαίρι του 2005.

Εκείνος έβγαινε από έναν αποτυχηµένο γάµο κι εκείνη από µια µακρόχρονη σχέση. Εναν χρόνο αργότερα η είδηση του επερχόµενου γάµου της µε τον Παύλο Βαρδινογιάννη της χάρισε τον τίτλο «Η νέα πριγκίπισσα της Αθήνας». Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2006, µε το µυστήριο να γίνεται σε κλειστό κύκλο, στο ξωκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου στο «Island», µε κουµπάρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Το ζευγάρι εξακολούθησε να ζει στο «εργένικο» διαµέρισµα του επιχειρηµατία στην Ηρώδου Αττικού, ενώ ο έρωτάς τους ολοκληρώθηκε µε τη γέννηση της κόρης τους Ανδριάννας το 2009. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισµένη στο πρόσωπο της ηθοποιού, που για τα επόµενα χρόνια αφοσιώθηκε στο παιδί της. Επανέρχεται στο θεατρικό σανίδι το 2012 και στη συνέχεια το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει για την Αµερική.

Εκεί η οικογένειά τους θα µεγαλώσει ακόµη περισσότερο. Ήταν  Ιουνίου του 2013 όταν το ευτυχισµένο ζευγάρι απέκτησε τρία ακόµη παιδιά, κάνοντας την οικογένεια εξαµελή. Η τελευταία κοινή εµφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Οκτώβριο του 2016, που µόλις είχαν επιστρέψει από την Αµερική. Κανείς δεν µπορούσε να φανταστεί ότι η συνέχεια θα γραφόταν στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή:ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight