Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεωργιάδης για πρόσφυγες: Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας

Γεωργιάδης για πρόσφυγες: Έχουμε πέσει θ...

Αντιδράσεις για την δήλωση του υπουργού της ΝΔ

Με φόντο το μεταναστευτικό, κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταύρωσαν τα ξίφη τους. "Εχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθέτηση που χαρακτήρισε "ανατριχιαστική και ρατσιστική" η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης αναφέρει:

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας "αλλοίωσης του πληθυσμού", κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή.

Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;

Σε tweet της, η Γραμματέας της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, για Γεωργιάδη στην εκπομπή "Πρωινοί Τύποι" στον ΑΝΤ1, αναφέρει: "Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν;"

               

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις