Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ερυμάνθου

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ερυμάνθου

Κατά πλειοψηφία

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2020 και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Ερυμάνθου. Ο Προϋπολογισμός αξιολογήθηκε και εγκρίθηκε από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, ενώ τα έσοδα και έξοδα είναι ισοσκελισμένα και ανέρχονται στο ποσό των 19.313.703,65 ευρώ, αναφέρει ο Δήμος, σε ανακοίνωσή του.

Όπως επεσήμανε, στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής η ψήφιση του Προϋπολογισμού αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Δήμο, καθώς είναι το «εργαλείο» για τη λειτουργία της διοίκησης και της υλοποίησης έργων.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2020 είναι ρεαλιστικός, αναπτυξιακός και έχει κοινωνικό πρόσημο.

«Παρά το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο, η δημοτική Αρχή με αίσθημα ευθύνης κατέθεσε έναν προϋπολογισμό με αναπτυξιακό και κοινωνικό χαρακτήρα. Στόχος μας εξαρχής ήταν να καλυφθούν όλες οι ανάγκες και να αξιοποιηθούν με τον βέλτιστο τρόπο τα διαθέσιμα έσοδα. Ο προϋπολογισμός αποτελεί «βασικό εργαλείο» για τη διοίκηση, αφού η λειτουργία του Δήμου και των δομών του εξαρτάται άμεσα από την εκτέλεση του. Πίσω όμως από τα νούμερα και τους αριθμούς αποτυπώνεται η πρόθεσή μας να διαχειριστούμε με διαφάνεια τα χρήματα των συνδημοτών μας και να δρομολογήσουμε έργα και παρεμβάσεις που θα βελτιώνουν πρωτίστως την καθημερινότητα.

Θέλουμε έναν Δήμο ανθρώπινο που δεν θα επιβαρύνει τους συνδημότες μας, αλλά που θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους», κατέληξε ο κ. Μπαρής και ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου κι όλους όσοι εργάστηκαν για να ολοκληρώσουν εγκαίρως τον προϋπολογισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις