Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Christmas wedding: Το γαμήλιο άλμπουμ των Αλέξανδρου Σιώμου και Μάιρας Μόραγλη είναι εδώ

Christmas wedding: Το γαμήλιο άλμπουμ τω...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τους νεόνυμφους έντυσαν οι Mi-Ro, ενώ το styling του πάρτι ήταν πραγματικά μοναδικό με έμπνευση τις γιορτινές μέρες

Στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης περιόδου επισφράγισε τον έρωτά του ένα γνωστό ζευγάρι της επιχειρηματικής και εμπορικής Πάτρας, ο Αλέξανδρος Σιώμος, υπεύθυνος ανάπτυξης πωλήσεων στην Παπαστράτος- Iqos στους νομούς Αχαϊας, Ηλείας, Κεφαλληνίας και η Μάιρα Μόραγλη, ιδιοκτήτρια του κεντρικού καταστήματος επώνυμων brands Moma. O γάμος τους τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου με κουμπάρα την Ειρήνη Καφούσια, οικονομολόγο και συντονίστρια ευρωπαϊκών έργων. Η νύφη εμφανίστηκε αρχικά με μια εντυπωσιακή νυφική τουαλέτα Galia Lahav σε στενή γραμμή με κεντημένη διαφάνεια, σε συνδυασμό με  κοσμήματα της Αγγελικής Αναστασοπούλου, ανάλαφρο κότσο της hair stylist Λέτας Φλώρου και γήινο μακιγιάζ της make up artist Βάσως Νακοπούλου, ενώ αργότερα φόρεσε ένα λευκό, trendy κοστούμι των αγαπημένων Eλλήνων σχεδιαστών Mi Ro. Το ίδιο ντουέτο designers εμπιστεύθηκε και ο γαμπρός για το κοστούμι του.  

Το εμπνευσμένο décor και art de la table στα γιορτινά χρώματα του κόκκινου και του πράσινου με ρομαντική, glam διάθεση μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά τη γνώριμη σάλα του Distinto στο Ρίο για το γαμήλιο πάρτι. Η είσοδος των νεόνυμφων έγινε με τη live συνοδεία των Duo Violins, που διαπρέπουν σε Ντουμπάι και Μπαχρέιν και είχαν ετοιμάσει ειδικές διασκευές τραγουδιών, ενώ το δείπνο «έντυσε» η τζαζ μπάντα του Δημήτρη Στεφανόπουλου.  Απαντες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό μενού με βελουτέ σούπα κολοκύθας, ποπιέτες τσιπούρας γεμιστές με φινόκιο, πολύχρωμη σαλάτα με πέρλες ροδιού και ψητή καπνιστή πάπια, άγριο χοίρο με σος δαμάσκηνου και picanha black angus. Το κέφι «άναψε» στη συνέχεια με τους djs Γιάννη Καταπόδη και Σπύρο Μαυρομάτη ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους στην πίστα ως τις πρωινές ώρες.

 Η όλη οργάνωση, σύλληψη και ο σχεδιασμός του event είχε τη σφραγίδα της Harris the Events του Χάρη Παναγόπουλου, ο οποίος λειτούργησε με ολοκληρωμένο concept και styling εποπτεύοντας τα πάντα σε κάθε τους λεπτομέρεια. Η διακόσμηση ήταν  της Αμάντας Βλασταρά, οι άνθινες συνθέσεις Κουτρούμπας. Photo/Video: ΑΚ3-  Ήχος/Φως: Live Pro Patras.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View