Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σαρλίζ Θερόν και Ντάνιελ Κρεγκ μεταξύ των παρουσιαστών των Χρυσών Σφαιρών

Σαρλίζ Θερόν και Ντάνιελ Κρεγκ μεταξύ τω...

Η απονομή είναι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 και θα μεταδοθεί από το NBC

Οι Σαρλίζ Θερόν, Οκτάβια Σπένσερ και Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι μεταξύ των σταρ που θα παρουσιάσουν κάποια από τα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes που θα απονεμηθούν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η Ένωση ξένων ανταποκριτών εφημερίδων του Χόλιγουντ ανακοίνωσε επίσης ότι μεταξύ των παρουσιαστών θα είναι η Σόφια Βεργκάρα, η Κέρι Ουάσινγκτον, η Τίφανι Χάντις, ο Γκλεν Κλεντ και ο Γουίλ Φέρελ. Η Κέιτ ΜακΚίνον και ο Τεντ Ντάνσον θα παρουσιάσουν επίσης κάποιες από τις κατηγορίες των βραβείων.

Ο Ρίκι Τζερβές θα είναι ο οικοδεσπότης των 77ων Χρυσών Σφαιρών, που θα μεταδοθούν από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Θα είναι η πέμπτη φορά που η Τζερβές θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής, καθώς παρουσίασε τα βραβεία από το 2010 έως το 2012 και το 2016.

Ο Τομ Χανκς που πλέον λογίζεται και επισήμως συμπατριώτης μας, θα λάβει το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille και η Έλεν ΝτιΤζένερις θα τιμηθεί με το βραβείο Carol Burnett.

Πηγή: ΑΠΕ

*H κούκλα Σαρλίζ Θερόν είναι υποψήφια για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου σε δράμα για το “Bombshell – Βόμβα” ενώ ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι υποψήφιος για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου σε κωμωδία για το «Knives Out – Στα Μαχαίρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight