Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ελπίδα Μαστρόκαλου: Αποκτήστε μαλλιά με χαρακτήρα, μέσα από μοναδικές αποχρώσεις

Ελπίδα Μαστρόκαλου: Αποκτήστε μαλλιά με ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η περιζήτητη colour expert της Πάτρας θεωρεί την κομμωτική πάθος, όχι επάγγελμα

 

Σε ένα minimal chic περιβάλλον στην Ηρώων Πολυτεχνείου 52, λειτουργεί το δημοφιλές και πολυσύχναστο κομμωτήριο της γνωστής συμπολίτισσας hair stylist και colour expert Ελπίδας Μαστρόκαλου. Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, τα  αδιάκοπα ερεθίσματα από το εξωτερικό και η πολύτιμη εμπειρία της έχουν κατακτήσει το γυναικόκοσμο, που την εμπιστεύεται με απαράμιλλο ενθουσιασμό.  

 

Η Ελπίδα, πάντα γεμάτη έμπνευση, μεταμορφώνει κυριολεκτικά την εικόνα της γυναίκας και αποκαλύπτει μυστικά για το τέλειο transformation. Χάρη στη συνεχή μελέτη και εκμάθηση νέων τεχνικών διαθέτει το μαγικό χέρι της ανανέωσης, την οποία μάλιστα συστήνει δραστική, δίχως δισταγμούς και με αισθητή, προσωπική σφραγίδα. 

 

Όπως υπογραμμίζει η ίδια, η κομμωτική είναι τέχνη αλλά και πάθος. Ενας ανεξάντλητος έρωτας για δημιουργία, που πλέον εξελίσσεται με όλο και περισσότερα φυσικά προϊόντα. Μια από τις πλέον νεωτεριστικές προτάσεις της είναι η πρωτοποριακή σειρά Mounir, ένα σοβαρό εργαλείο που της δίνει την ελευθερία να διαλέξει ανάμεσα από μια γκάμα μοναδικών αποχρώσεων
για καθεμιά πελάτισσα ξεχωριστά. Όπως ομολογεί, της αρέσει να βλέπει ωραία μαλλιά στον δρόμο, με ταυτότητα και χαρακτήρα. Αλλωστε, πάντα αποζητά να έχει χαρούμενους και ικανοποιημένους πελάτες που την κάνουν περήφανη για τη δουλειά της. Πολυταξιδεμένη επαγγελματίας, θεωρεί πως με τις καινούριες εικόνες που εισπράττεις εκτός συνόρων, εμπνέεσαι δημιουργικά και γεννάς ιδέες που τις προσαρμόζεις στο δικό σου γούστο και τις απαιτήσεις του κοινού σου. Με φιλοσοφία που αποτρέπει τις αντιγραφές και το μιμητισμό, δηλώνει πανέτοιμη κάθε στιγμή να πλάσει το νέο στυλιστικό προφίλ κάθε γυναίκας η οποία επιθυμεί να δοκιμάσει καινούρια πράγματα.

Μαστρόκαλου Ελπίδα 

Κομμωτήριο Golden Chic Hair

Ηρώων Πολυτεχνείου 52- Τηλ 2610439299

Πατρών Κλάους 28 -Τηλ 2610643830

 

Facebook. Ελπίδα Μαστροκαλου

Instragram. Mastrokalou_color_expert 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View