Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 26/12 στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία "Bombshell - Βόμβα"

Στις 26/12 στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη...

Παρουσιάζει αληθινή ιστορία και διεκδικεί 2 Χρυσές Σφαίρες

To κοινωνικοδραματικό φιλμ «Bombshell - Βόμβα» της Liongate που ξεκίνησε να παίζεται το περασμένο σαββατοκύριακο να προβάλλεται σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών στις ΗΠΑ, θα βγει τελικά στη χώρα μας την άλλη μέρα των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου 2019 σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ. Το φιλμ σε σκηνοθεσία του Jay Roach διεκδικεί και 2 Χρυσές Σφαίρες, α΄γυναικείου ρόλου για την Σαρλίζ Θερόν και καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου για την Μαργκότ Ρόμπι

Διάρκεια :108 λεπτά.

Ο 62χρονος σκηνοθέτης Jay Roach είναι κυρίως γνωστός για τις ταινίες Austin Powers και το «Meet the Parents» ενώ το 2015 είχε κάνει το φιλμ «Trumbo» με τον Μπράιαν Κράνστον.

Σενάριο: Charles Randolph

Εκτός της Charlize Theron, παίζουν και οι Nicole Kidman, John Lithgow, Kate McKinnon, Connie Britton, Malcolm McDowell, Allison Janney και η Margot Robbie.

Σύνοψη:

Η ταινία ξεδιπλώνει μία αληθινή ιστορία, το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από διάσημες γυναίκες δημοσιογράφους  κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News Το σενάριο είναι του Charles Randolph, σεναριογράφου του «The Big Short».

Αναμένεται να δούμε την ταινία και στην Πάτρα. Η τιμημένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν έχει πετύχει μεγάλη ομοιότητα με την ηρωίδα της, την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μέγκιν Κέλι.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture