Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Λουξ αποχαιρετά τον διακεκριμένο Καθηγητή Γεώργιο Αυλωνίτη

Η Λουξ αποχαιρετά τον διακεκριμένο Καθηγ...

Ο εκλιπών υπήρξε σύμβουλος της Λουξ

Η Βιομηχανία Λουξ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απρόσμενη απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Αυλωνίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα, οι φοιτητές και κυρίως οι φίλοι και η οικογένεια  του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Αυλωνίτη, θρηνούν για την απροσδόκητη απώλειά του.

Η διοίκηση της Λουξ, συμμεριζόμενη τον ξαφνικό χαμό του, εκφράζει τα συλλυπητήρια και την αμέριστη στήριξη στην οικογένεια του Καθηγητή που αποτέλεσε μια εξέχουσα προσωπικότητα και ταύτισε το όνομά του με την επιστήμη του Μάρκετινγκ.

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, επισημαίνει ότι ο Καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας επιτυχημένος επιστήμονας, η απώλεια του οποίου λυπεί την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Η εταιρεία εύχεται ο βίος του να αποτελέσει πρότυπο για τις επερχόμενες γενιές. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Στο σάιτ της εφημερίδας Καθημερινή τονίζεται ότι ο Δρ. Γεώργιος Αυλωνίτης είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1949, ήταν νυμφευμένος με την Ιατρό Μερσίνα Σπυρίδων και είχε δύο κόρες την Αγγελική-Ρεγγίνα, Μάνατζερ Ιδιωτικής Επιχείρησης και την Ιωάννα, Φοιτήτρια. Ο παππούς του Γεώργιος Αυλωνίτης ήταν έμπορος όπως και ο πατέρας του Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1909 και του δίδαξε σημαντικές αρχές και αξίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις