Ισχύει μόνο για το τριήμερο 20-22 Δεκεμβρίου
Συνώνυμο των ειδών ταξιδίου αλλά και των ειδών δώρου, το Brandbags Τravel (Ερμού 14), προσφέρει το καλύτερο δώρο ενόψει Χριστουγέννων, σε όσους αναζητούν την υψηλή ποιότητα και αισθητική ακόμα και στα αξεσουάρ που επιλέγουν.
Το τριήμερο 20 -21 και 22 Δεκεμβρίου στο Brandbags travel μπορείτε να επιλέξετε από τα κορυφαία brands του είδους, Πορτοφόλια, Καρτοθήκες, Χαρτοφύλακες, Τσάντες Ταχυδρόμου, Επαγγελματικά σακίδια πλάτης κ.ά. με έκπτωση έως και 30% έκπτωση.
Η συλλογή του κορυφαίου καταστήματος ειδών ταξιδίων στο κέντρο της Πάτρας, περιλαμβάνει τα πιο φημισμένα και αξιόπιστα brands όπως: Samsonite, Beverly Hills Polo Club, National Geographic, Camel Active, Aeronautica, American Tourister. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει επιλογές για κυρίους και κυρίες, αλλά και μια ολοκληρωμένη σειρά από πολύ χαριτωμένες προτάσεις για παιδιά.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ή να δωρίσετε εν όψει γιορτών, τα πιο πολυπόθητα αξεσουάρ, στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Info:
Ερμού 14 (Μεταξύ Ρ. Φεραίου & Αγ. Ανδρέου), Πάτρα
Τ: 2610 623324
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










