Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Περίπου 12.000 θεατές στην πρεμιέρα του "Midway" στις Ελληνικές αίθουσες

Περίπου 12.000 θεατές στην πρεμιέρα του ...

Το "Ψυχρά και Ανάποδα ΙΙ" έχει βάλει πλώρη για τα 200.000 ενώ ατύχησε στις αίθουσες ο "Τσάρλι" - Θανάσης Τσαλταμπάσης

Bρισκόμαστε πια μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και στο ελληνικό box office το τετραήμερο 12/12 - 15/12/2019 κυριάρχησε ξανά το animation της Ντίσνει «Ψυχρά και Ανάποδα ΙΙ» που έκοψε άλλα 30.000 πανελλαδικά και ήδη σε 3 εβδομάδες έχει φτάσει τα 187.000 και σύντομα θα περάσει το όριο των 200.000. Η ταινία «σκίζει» και στο εξωτερικό όπου οι εισπράξεις έχουν κιόλας ξεπεράσει το 1 δις δολάρια παγκοσμίως!

Καλές εντυπώσεις στο μεταξύ αφήνει στους σινεφίλ η νοσταλγική γαλλική κομεντί «Ραντεβού στο Belle Epoque» όπου παίζει ο Ντανιέλ Οτέιγ (στην Πάτρα παίζεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον), που κατάφερε όπως γράφει το flix.gr, να προσελκύσει 230 θεατές μέσο όρο ανά αίθουσα. Συνολικά το 4ήμερο της πρεμιέρα της η πρωτότυπη Γαλλική κομεντί έκοψε πάνω από 3.000 εισιτήρια σε 13 αίθουσες πανελλαδικά, ενώ απλά ικανοποιητικά, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του εγχώριου box office, κινήθηκε η πολυδιαφημισμένη πολεμική περιπέτεια «Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ» του Ρόλαντ Έμεριχ με τους Λουκ Έβανς, Εντ Σκρέιν, Πάτρικ Γουίλσον με περίπου 12.000 εισιτήρια σε 86 αίθουσες σε όλη τη χώρα (στην Πάτρα παίζεται στη Βέσο Μάρε). Στις ΗΠΑ η «Ναυμαχία του Μίντγουεϊ» έχει φτάσει ήδη στα 55 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις. Την ίδια ώρα η ταινία σε στυλ μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι αλλά με πιο σύγχρονη ματιά, «Στα Μαχαίρια» του Ριάν Τζόνσον που στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 78 εκατ. δολάρια, πηγαίνει καλά και στην Ελλάδα και πρόσθεσε στο 2ο τετραήμερο της άλλα 17.603 εισιτήρια φτάνοντας τα 60.574 πανελλαδικά.

Το φιλμ τρόμου «Black Christmas» σε σκηνοθεσία Σοφία Τακάλ που δεν πήγε καλά στις ΗΠΑ, είχε φτωχή συγκομιδή εισιτηρίων στο ελληνικό boxoffice (σε 36 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 4.511 εισιτήρια σύμφωνα με το flix.gr) ενώ η μεγάλη απογοήτευση ήταν της βωβής «Τσαπλινικής» δραμεντί του ταλαντούχου Θανάση Τσαλταμπάση «Τσάρλι», που είναι αλήθεια πως βγήκε στις αίθουσες χωρίς πολλή διαφήμιση και έκοψε μόλις 1.112 εισιτήρια σε 33 αίθουσες (προβάλλεται και εδώ στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare).

To γιορτινό «Last Christmas» με την Εμίλια Κλαρκ στο μεταξύ συνεχίζει να προσελκύει σινεφίλ, (άλλα 8.009 εισιτήρια στην 5η εβδομάδα του) και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 103.000 εισιτήρια.

Από την Πέμπτη 19/12/2019 στην αμιγώς Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα θα έχουμε στις σκοτεινές αίθουσες την «Ευτυχία» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και το νέο κεφάλαιο του «Star Wars», «Skywalker, Η Άνοδος» που αναμένεται να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture