Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νέα εμπορική άφιξη: Meet Incontri στην Πάτρα!

Νέα εμπορική άφιξη: Meet Incontri στην Πάτρα!

Μια συλλογή δημοφιλών fashion brands, για τον άνδρα και τη γυναίκα, στη θέση του πρώην Geox στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου

Ο όμιλος με τα πιο επιτυχημένα brands του εξωτερικού, τώρα και στην Πάτρα!

Το Incontri Fashion Group, μετά από οκταετή παρουσία στην πόλη μας, με το franchise κατάστημά του Geox Shop, στην καρδιά της αγοράς (Ρήγα Φεραίου 101) άλλαξε, κάνοντας στροφή στο πολυσυλλεκτικό του concept, που έχει καθιερωθεί στην Αθήνα.

 Συνεργάζεται με τα πιο επιτυχημένα διεθνή labels, NAPAPIJRI, FYNCH-HATTON, NAUTICA, TIMBERLAND, BUGATTI, ALBERTO, BABYLON BUS, HOLLY STUFF, ενώ παράλληλα διατηρεί την συνεργασία του με την GEOX με πλήρη ανδρική και γυναικεία συλλογή υποδημάτων, εμπλουτισμένη με τα best sellers της POLO RALPH LAUREN SHOES για τον άνδρα.

Το INCONTRI είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του ανδρικού ενδύματος με πρώτο κατάστημα στην οδό Πατησίων το 1984, ενώ αργότερα διευρύνθηκε σε μία αλυσίδα καταστημάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας με ανδρικά ρούχα καθώς και ανδρικά και γυναικεία παπούτσια, εκπροσωπώντας premium brands οίκων του εξωτερικού.

 

Η επιχείρηση συνεχίζεται με την επόμενη γενιά στο πρόσωπο της κόρης του ιδιοκτήτη, Ηρώ Τσαγγάρη, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της σε Ελλάδα και εξωτερικό πάνω στον τομέα του marketing management και την εξειδίκευσή της στο fashion merchandising και fashion trends and design. H ίδια ανέλαβε να εκσυγχρονίσει την εταιρεία και να δημιουργήσει νέα σημεία πωλήσεως σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε λοιπόν στο νέο πατρινό κατάστημα του ομίλου ιδέες για ένα ολοκληρωμένο στυλ premium casual αλλά και business casual.

INCONTRI και GEOX συνυπάρχουν δημιουργικά ενώ το προσωπικό εκπαιδεύτηκε για να ταυτιστεί με την όλη φιλοσοφία της εταιρείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View