Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

H Ρένα Μόρφη για ένα μουσικό live στην Πάτρα

H Ρένα Μόρφη για ένα μουσικό live στην Πάτρα

Την Παρασκευή 13/12/2019 στο Ghetto, μετά τις 21.30

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας αυτό τον καιρό η ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη λόγω του κινηματογραφικού της ντεμπούτου στο φιλμ «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, όπου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φωτεινής. Η ταινία βγήκε στις αίθουσες την περασμένη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 χωρίς ωστόσο να κάνει ιδιαίτερη επιτυχία. Σύμφωνα με το flix.gr, σε περίπου 2 εβδομάδες το φιλμ με φόντο τα μπουζούκια των 90ς, έχει απλώς φτάσει τα 13.500 εισιτήρια ενώ στην Πάτρα παίχθηκε για μόλις 1 εβδομάδα έως την περασμένη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στα Οdeon Veso Mare & στη 2η αίθουσα του Πάνθεον. Η Ρένα Μόρφη που κυκλοφόρησε & νέο τραγούδι, το «Σε Έλεγα Αγάπη μου» σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, θα βρίσκεται στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 για μία ξεχωριστή live μουσική εμφάνιση. Η ταλαντούχα Ρένα Μόρφη έχει ως γνωστόν υιοθετήσει την περσόνα 'Σούλη Ανατολή' προς τιμήν της γιαγιάς της.

Θα εμφανιστεί live στο Ghetto Bar and more, στην οδό Ευμήλου πίσω από τη ΔΕΗ.

Η αποκαλούμενη ζαργάνα του Παγασητικού, η φωνή των Imam Baildi παίρνει μαζί της το απόλυτο σουξέ «Όταν σου χορεύω», το εν καλπασμό «Φεύγεις Πάλι», το ρομαντικό «Αμάντο μίο», το καλοκαιρινή cumbia και ήδη τεράστια επιτυχία «Θ΄Ανέβω να σε Βρω» με τον Μάρκο Κούμαρη των Locomondo, τις ασυνήθιστες διασκευές της αλλά και τα καινούργια της τραγούδια και θα συναντήσει στην σκηνή του Ghetto Bar το Πατρινό κοινό για να ταξιδέψει μπρoς και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Το αστείρευτο ταλέντο των Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλεκτρική κιθάρα, Σπύρου Λιγκώνη στα ντραμς, Βαγγέλη Στεφανόπουλου στα πλήκτρα, Δημήτρη Μπαλογιάννη στην κλασική κιθάρα & Carlos Menendez στα κρουστά ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και Τσιφτετέλι και μπαίνουν στην χρονομηχανή για να μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Έναρξη live στις 21.30.

Προπώληση εισιτηρίων 10€

Εισιτήριο στην πόρτα 13€.

Εισιτήρια προπωλούνται στα εξής σημεία:

Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

Το Θρανιο

Discover Bookstore

Ο Ακροβάτης στην πλατεία

Ηλεκτρονικά

www.viva.gr/tickets/music/mojolive-concerts

Τηλεφωνικά

11876.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture