Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποχαιρέτησαν την Λουκία Σιμονοβίκη και τον Κωνσταντίνο Μαυροειδή- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αποχαιρέτησαν την Λουκία Σιμονοβί...

Βουβός πόνος στις δύο κηδείες

Δύο αγαπημένους ανθρώπους της αποχαιρέτησε σήμερα η Πάτρα.  Η Λουκία Σιμονοβίκη και ο Κώστας Μαυροειδής άφησαν την τελευταία τους πνοή με διαφορά λίγων ωρών βυθίζοντας στη θλίψη τον καρναβαλικό κόσμο.

Στις 2.30 μ.μ από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών, τελέστηκε η κηδεία της Λουκίας Σιμονοβίκη. Η ταφή έγινε  στο Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής  πέθανε αιφνίδια στα 58 χρόνια του. Η κηδεία του έγινε στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο.

Το συλληπητήριο μήνυμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων "Καρναβάλι Πάτρας"

Το Πατρινό Καρναβάλι θρηνεί. Το Πατρινό Καρναβάλι είναι πρωτίστως οι άνθρωποί του και αυτοί που το αγάπησαν με πάθος και αφιερώθηκαν σε αυτό δίνοντας την ψυχή τους και παίρνοντας από αυτό μεγάλες χαρές.

Οι θάνατοι της Λουκίας Σιμονοβίκη και του Κωνσταντίνου Μαυροειδή ήρθαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σε διάστημα μιας μέρας και αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό. 

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήριά τους στις οικογένειές τους.

Το όνομα της Λουκίας Σιμονοβίκη ήταν και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Πατρινό Καρναβάλι, το οποίο λάτρεψε αφού δραστηριοποιήθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα ως πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας επί σειρά ετών, του οποίου ήταν και ιδρυτικό μέλος, ενώ συνεισέφερε με πολλές εμπνευσμένες ιδέες από διάφορες θέσεις. 

Ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής υπήρξε ενεργός αρχηγός ιστορικού καρναβαλικού πληρώματος για σειρά ετών έως σήμερα υπηρετώντας πάντα την ποιότητα και την αισθητική. Μάλιστα οι εμπνεύσεις του και τα άρματα, που δημιούργησε με το πλήρωμά του, προκαλούσαν πάντα κολακευτικά σχόλια.

Και οι δυο τους αποτέλεσαν εμβληματικές μορφές με διάθεση προσφοράς και η αυθεντική καρναβαλική τους δημιουργία και δράση άφησε χαρακτηριστικό ίχνος στο Πατρινό Καρναβάλι. Η απώλειά τους έρχεται να προστεθεί στη σειρά των πρόσφατων θανάτων προσώπων αντιπροσωπευτικών του μεγάλου θεσμού της Πάτρας καταγράφοντας δυο ακόμα ηχηρές απουσίες. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις