Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνησε το αντίο της Πόπης Αλιβιζάτου στον Κώστα Μαυροειδή

Συγκίνησε το αντίο της Πόπης Αλιβιζάτου ...

"Ο νους μας και η καρδιά μας γεμίζει τις τσέπες σου με κομφετί και σερπαντίνες", είπε χαρακτηριστικά

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κηδεύτηκε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής  που πέθανε αιφνίδια στα 58 χρόνια του. Πολλά ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του Πατρινού δημιουργού που πραγματικά άφησε την σφραγίδα του χρόνια τώρα στο Πατρινό Καρναβάλι μέσα από το γκρουπ του και τα περίτεχνα και πάντοτε καλοφτιαγμένα άρματα του. Από τις καλύτερες εμφανίσεις του γκρουπ του ήταν η θρυλική πλέον «Γαλέρα». Στην κηδεία του συγκίνησαν τα λόγια της Πόπης Αλιβιζάτου, συνάδελφου του, καρναβαλίστριας, η οποία χαρακτήρισε τον εκλιπόντα ως φασαριόζο, δραστήριο, ανατρεπτικό παράτολμο, έναν δημιουργό που ότι περνούσε από την φαντασία του γινόταν πραγματικότητα.

Ακολουθεί αναλυτικά ο επικήδειος της Πόπης Αλιβιζάτου:

Αγαπημένε μας Κώστα, από τον δημιουργικό χώρο του ΑΣΟ μέχρι εδώ, δεν είναι απόσταση μερικών χιλιομέτρων. Είναι η απεραντοσύνη, που θα μας χωρίσει. Δεν είχε ποτέ περάσει από το μυαλό μου ότι θα στεκόμουν εδώ για να σε αποχαιρετίσω, εκπροσωπώντας τον ΑΣΟ και τα πληρώματα του Καρναβαλιού. Φτάσαμε ως εδώ, για να συνειδητοποιήσουμε ότι τελειώνουν τα πειράγματα μεταξύ μας, ότι τελειώνει η συγκατοίκηση στον ΑΣΟ και η συνδημιουργία.

Μέσα από ανατροπές γνωριστήκαμε, δεθήκαμε, τσακωθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Μέσα από τέτοιες  διαδικασίες και από όμορφες στιγμές γίναμε ένα και από αυτό το ένα, φεύγει σήμερα, ακόμα ένα κομμάτι. Όπου σε χρειαζόμασταν σε βρίσκαμε δίπλα μας, να μας καθοδηγείς με την εμπειρία σου και να προστρέχεις στα δύσκολα.

Φασαριόζος, δραστήριος, ανατρεπτικός, παράτολμος, ο δημιουργός που ό,τι περνούσε από τη φαντασία του, το έκανε πραγματικότητα. Δεν υπήρχαν εμπόδια στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου, δεν υπήρχαν πόρτες, τοίχοι, διαστάσεις. Τα ξεπερνούσες όλα και στο τέλος, δεν μας ξάφνιαζες πια, γιατί όλα τα περιμέναμε από σένα. Όλα, εκτός από αυτό, σήμερα.

Να ξέρεις ότι ο νους μας και η καρδιά μας, γεμίζει τις τσέπες σου με κομφετί και σερπαντίνες και με άπειρα μηνύματα για τους φίλους που έχουν ήδη φύγει και σε περιμένουν σε άλλους κόσμους, σε άλλες πλατείες, για άλλες παρελάσεις. Εμείς, θα σε σκεφτόμαστε με χρώματα, πυροτεχνήματα και μουσική.

Η αγάπη όλων μας θα σε συνοδεύει. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις