Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βάφουν το κτίριο στης αστυνομίας της Ερμού, γιατί το νέο διοικητήριο... αργεί

Πάτρα: Βάφουν το κτίριο στης αστυνομίας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κώλυμα με το ιδιοκτησιακό του οικοπέδου που παραχωρεί ο δήμος

Εργασίες συντήρησης βρίσκονται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα. Το διοικητήριο της οδού Ερμού έχει σημαντικές φθορές τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και το τελευταίο διάστημα με εντολή και του περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Δυτ. Ελλάδας N. Σπανουδάκη, γίνεται προσπάθεια να καταστεί το κτίριο λειτουργικό, καθώς όλα δείχνουν πως το σενάριο της μετεγκατάστασης σε νέο διοικητήριο έχει ακόμα αρκετές "σελίδες" που πρέπει να γραφτούν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το οικόπεδο που είχε παραχωρηθεί από τον δήμο, στην αρχή της μινι περιμετρικής και πολύ κοντά στον κόμβο Κουρτέση, αντί του ακινήτου δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας, έχει νομικά κωλύματα ως προς το ιδιοκτησιακό του. Μέχρι αυτά να ξεκαθαρίσουν θα περάσει αρκετός χρόνος. Αν σε αυτόν προστεθεί και ο απαιτούμενος χρόνος για τις μελέτες, φαίνεται πως το κτίριο της οδού Ερμού θα είναι για λίγα ακόμη χρόνια το σπίτι της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Με αυτά τα δεδομένα, κρίθηκε πως θα έπρεπε τουλάχιστον, ο χώρος των γραφείων και γενικότερα το εσωτερικό του κτιρίου - σε πρώτη φάση - να συντηρηθούν. Κάπως έτσι εδώ και περίπου δύο μήνες, στο κτίριο γίνονται εργασίες σοβατίσματος και βαφών. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις