Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σινεμά και κοινωνική ευαισθησία με πρωτοβουλία της Καλλιπάτειρας- Φλας στη Veso Mare

Σινεμά και κοινωνική ευαισθησία με πρωτο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ενισχύθηκαν συνάνθρωποι με κινητικά προβλήματα μέσα από την ανταπόκριση πολλών τοπικών φορέων

 Mια “διαφορετική” κινηματογραφική προβολή, γεμάτη κοινωνική ευαισθησία και αγάπη για το συνάνθρωπο, διοργάνωσε το πατρινό παράρτημα του γυναικείου αθλητικού σωματείου Καλλιπάτειρα την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στα Odeon Cinemas της Veso Mare. Τα μέλη και οι φίλοι της Καλλιπάτειρας παρακολούθησαν την τρυφερή κομεντί «Η θετική πλευρά της ζωής» με τους Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ,  Νικόλ Κίντμαν ενισχύοντας συνανθρώπους, που η κανονικότητα της ζωής τους ανατράπηκε αιφνίδια.

«Για μια ζωή χωρίς διακρίσεις και εμπόδια σε όλα τα επίπεδα»  όπως ανέφερε η συντονίστρια της Πάτρας Μαρία Μανουσάκη –Μαλλιώρη, πραγματοποιήθηκε η συγκινητική αυτή εκδήλωση βοηθώντας άτομα με κινητικά προβλήματα.

Την βραδιά στήριξαν ο “Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝΠ Δημήτριος και Βέρα Σφήκα” με την πρόεδρό του Ιουλία Συροκώστα –Σταθοπούλου ιατρό λοιμωξιολόγο  στο ΠΓΝΠ, το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ Ήφαιστος και τα όλα  τμήματα της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, οι σύλλογοι Φλόγα, Χέρι- χέρι, Inner wheel,  Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας, Γαλλικό ινστιτούτο, το 13 Γενικό Λύκειο Πάτραs και πολλοί ακόμα συμπολίτες. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός της παράταξης ΣΠΙΡΑΛ, Πέτρος Ψωμάς.  Δείτε στιγμιότυπα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View