Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπήκαμε στο πρώτο Christmas Studio της Πάτρας. Η καινοτομία που θα γίνει το talk of the town των Χριστουγέννων

Μπήκαμε στο πρώτο Christmas Studio της Π...

Πρωταγωνιστήστε σε πρωτότυπες καρτ ποστάλ Χριστουγέννων με τους αγαπημένους σας & δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις

Εκπροσωπώντας την τρίτη γενιά του οικογενειακού και καταξιωμένου φωτογραφείου Αλεξόπουλος, η Όλγα Μαρούντα αποδεικνύεται επίκαιρη και καινοτόμα, λανσάροντας πρώτη στην Ελλάδα ένα χριστουγεννιάτικο φωτογραφικό στούντιο στα αμερικάνικα πρότυπα.  Στον κάτω όροφο του γνώριμου και πολυσύχναστου φωτογραφείου της οδού Κολοκοτρώνη, δημιούργησε ένα οργανωμένο, πλήρως εξοπλισμένο και άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, για τα πιο γιορτινά αναμνηστικά φλας, που όμοιό του δε θα βρείτε πουθενά στην Ελλάδα. Στόχος της επιχείρησης είναι να φωτογραφηθούν μαζί μπροστά σε ένα μαγικό παραμυθένιο σκηνικό, ερωτευμένα ζευγάρια, νεογέννητα μωρά, οικογένειες, εγγόνια με παππούδες και γιαγιάδες, φιλικές παρέες και όλοι όσοι θέλουν να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις σε φόντο ειδικά σχεδιασμένο για την εορταστική περίοδο.

Το όλο εγχείρημα διαθέτει διαφορετικές επιλογές σε σκηνικό για να ποζάρετε με τους αγαπημένους σας με τρισδιάστατο αποτέλεσμα  και να σας μείνουν οι φετινές γιορτές αξέχαστες. Όπως μας εξήγησαν, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά σκηνικά και να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Μέσα στο χιόνι, πλάι σε φωταγωγημένα έλατα, ή δίπλα στο αναμμένο τζάκι του Αι Βασίλη με τα λαμπιόνια ολόγυρα… και με ειδικά αξεσουάρ για να κάνετε και τη δική μας εμφάνιση εορταστική…  το Christmas Studio προσφέρει την πιο παραμυθένια ψευδαίσθηση,  πρωτοτυπώντας στο είδος του και ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα.

Μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για φωτογράφηση στο Christmas Studio του φωτογραφείου Αλεξόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών και να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό άλμπουμ γιορτινών αναμνήσεων σε ένα τόσο ξεχωριστό σκηνικό!

Η φωτογράφηση στο Christmas Studio είναι εμπειρία. Μην την χάσετε!

Info:

Φωτογραφικές Υπηρεσίες & Προιόντα Μ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Κολοκοτρωνη 38, Πάτρα

Τ: 2610 279379

fb: christmas studio

[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight