Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στάθμευσε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, τον εγκλώβισαν κι έχασε πτήση για Γερμανία

Στάθμευσε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Άναρχη κατάσταση με τη στάθμευση στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

Άναρχη είναι η κατάσταση με τη στάθμευση στο παλιό λιμάνι της Πάτρας και ειδικότερα στο τμήμα από τον μόλο του Αγ. Νικολάου και εως το ύψος της Γούναρη. Ο μόλος ως γνωστό έχει αποκλειστεί καθώς είχε μετατραπεί κι αυτός σε υπαίθριο πάρκινγ ενώ υπήρχε και κίνδυνος κάποιο όχημα να καταλήξει στη θάλασσα. Ειδικά όμως στο τμήμα πλησίον των ΚΕΠ του δήμου Πατρέων και επίσης του σταθμού του ΕΚΑΒ μέσα στο παλιό λιμάνι, εκατοντάδες οχήματα σταθμεύουν... "το ένα πάνω στο άλλο". 

Το πρωί της Παρασκευής, πατρινός αποκλείστικε με το όχημά του, από άλλο όχημα το οποίο ο ιδιοκτήτης του στάθμευσε κολλητά στο πρώτο, εγκλωβίζοντάς το στην κυριολεξία. Ο απεγνωσμένος οδηγός έπρεπε να μεταβεί στο αεροδρόμιο του Αράξου. Κάλεσε την αστυνομία, ειδικότερα την Τροχαία, ζήτησε γερανό, ωστόσο δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Στο σημείο μετέβησαν δυο μηχανές της αστυνομίας και επιβλήθηκε πρόστιμο στον οδηγό με κλήση στο όχημά του. 

Ο άτυχος πατρινός ανέμενε σχεδόν τρία τέταρτα, ενώ ο οδηγός του προκλητικά σταθμευμένου οχήματος δεν εντοπίστηκε με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει την πτήση του για Γερμανία από το αεροδρόμιο του Αράξου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις