Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άννα Φόνσου: Όσο ψάχνω τον Γιώργο Μαρίνο δέχομαι απειλές

Άννα Φόνσου: Όσο ψάχνω τον Γιώργο Μαρίνο...

ΔΕΙΤΕ τι είπε η ηθοποιός

Στην αποκάλυψη ότι όσο αναζητά τον Γιώργο Μαρίνο δέχεται απειλές, έκανε μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι» η ηθοποιός Άννα Φόνσου.

Όπως είπε ο Γιώργος Μαρίνος ζει κάπου στα νότια προάστια χωρίς όμως η ίδια να έχει καταφέρει να τον εντοπίσει για να δει πώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, γιατί τον αγαπάμε, θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται απ ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Δεν ξέρω γιατί. Αυτός ο άνθρωπος, όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου… γιατί αυτοί έχουν το δικαίωμα, δεν ξέρω… Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Φόνσου.

Παράλληλα η ηθοποιός εξήγησε ότι: «Μια κοπέλα που τον περιποιόταν και την είδα, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, ότι δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight