Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρήκαν την μία από τους ληστές, που χτύπησαν το κουδούνι, στην Πάτρα

Βρήκαν την μία από τους ληστές, που χτύπ...

Αναζητούνται δύο άνδρες

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που διαπράχθηκε πριν από δυο εβδομάδες περίπου, στην Πάτρα, σε βάρος 42χρονου Έλληνα. Όπως έχει ήηδη γράψει το thebest.gr 42χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία πως τρεις δράστες του χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του, εκείνος άνοιξε και με την άσκηση σωματικής βίας του πήραν 130 ευρώ και το κινητό του. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για το συμβάν σε βάρος μιας 38χρονης Ελληνίδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για ληστεία σε βάρος μιας 38χρονης ημεδαπής, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο συνεργοί της. Ειδικότερα, οι τρεις δράστες την 21-11-2019 το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, χτύπησαν κουδούνι διαμερίσματος, στην Πάτρα, όπου διαμένει ημεδαπός και όταν ο παθόντας άνοιξε την πόρτα, τον ακινητοποίησαν και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας ταm στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία της 38χρονης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της δράστιδας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις