Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η αυτοματοποιημένη διαχείριση κτιρίων του αύριο…σήμερα

Η αυτοματοποιημένη διαχείριση κτιρίων το...

22o Forum Ανάπτυξης

Η αυτοματοποιημένη διαχείριση κτιρίων του αύριο…σήμερα

Οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται ραγδαία και σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον διαδραματίζουν καθαριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αύριο. Στη διάρκεια της εκδήλωσης  της LOOPER – polikatikia.gr στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης – money show Πάτρας 2019,  αναδείχτηκε η σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού, ιδιαίτερα στο εργασιακό περιβάλλον ενώ παρουσιάστηκε η polikatikia.gr  μια εφαρμογή που απαλλάσσει τον διαχειριστή και τους ενοίκους από πολλές διαδικασίες που αφορούν στα κοινόχρηστα και εν γένει στη διαχείριση και την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν σε μια πολυκατοικία.

OΤζέριες Μπεσαράτ CEO της Looper  επεσήμανε: «Η Looper είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018 .Αναλαμβάνουμε τη δύσκολη δουλειά του σχεδιασμού και της ανάπτυξης state of the art υπηρεσιών και mobile εφαρμογών .Προσφέρουμε καινοτόμα ψηφιακά προϊόντα στους πελάτες μας με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών τους».

Aναφερόμενος στα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού επεσήμανε:

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ο μόνος τρόπος για επίτευξη σταθερότητας και αποδοτικότητας σε μια επιχείρηση.  Τεχνολογίες όπως το IoT, η τεχνητή νοημοσύνη και τα big data analytics καθιστούν τις εταιρείες πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα».

 

O Νίκος Λάγιος COO της Looper παρουσίασε την εφαρμογή polikatikia.gr

«Αρχικά ξεκινάμε βάζοντας στο παιχνίδι τον χρήστη ένοικο .Μπορεί πλέον να δηλώνει φθορές, βλάβες, αναποτελεσματικότητα συνεργείων κλπ . Ενώ με τους αισθητήρες που αναπτύσσουμε μπορεί να δέχεται ειδοποιήσεις όταν δυσλειτουργούν Το ασανσέρ, ο φωτισμός , η ηλεκτροδότηση Όταν έχει πέσει σημαντικά η στάθμη του πετρελαίου Ενώ σε περίπτωση πυρκαγιάς-πλημμύρας υπάρχει η δυνατότητα να ειδοποιούνται αρμόδιες αρχές εφόσον δύναται να συνδέονται στο σύστημα», εξήγησε.

Επίσης  αυτοματοποιήθηκε και η εξόφληση των δαπανών της πολυκατοικίας, ενώ «μέσω της πλατφόρμας δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους (ενοίκους και ιδιοκτήτες) να επικοινωνούν μεταξύ τους και με την διαχείριση για θέματα τις πολυκατοικίας. Όραμά μας είναι να φτάσουμε με σταθερά βήματα στην δημιουργία αυτοδιαχειριζόμενων κτιρίων όπου ο διαχειριστής θα κατανέμει βάρη όπου χρειάζεται και η πλατφόρμα από πληροφορίες που θα λαμβάνει από αισθητήρες και χρήστες θα λαμβάνει αποφάσεις».

Η Αγγελική Κυριακοπούλου από την Εστία – Υπηρεσία Διαχείρισης Κτιρίων που είναι από τις πρώτες που εντάχθηκαν στην πλατφόρμα μίλησε για τις ευκολίες που προσέφερε στη δουλειά της η εφαρμογή.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις