Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα δικαστήρια πατρινοί αστυνομικοί που πάνε για βοήθεια και βρίσκονται...μπλεγμένοι!

Στα δικαστήρια πατρινοί αστυνομικοί που ...

Όταν αντιστρέφονται οι ρόλοι και οι δράστες γίνονται...μηνυτές των αστυνομικών

Αρκετές περιπτώσεις Ένορκων Διοικητικών Ερευνών και δικαστικών περιπετειών στις οποίες εμπλέκονται αστυνομικοί απασχολούν το τελευταίο δίμηνο την Πάτρα. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές είναι αυτή με πρωταγωνιστή έναν 40χρονο Πατρινό ο οποίος περνώντας από την οδό Μαιζώνος ...μούντζωσε δυο αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, του υπέδειξαν να σταματήσει για έλεγχο, αλλά αυτός συνέχιζε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Τελικά, στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και τον υποχρέωσαν να σταματήσει.

Ο οδηγός βγήκε από το όχημα και στη συνέχεια με το πρόσχημα οτι θα τους δώσει τα χαρτιά του, ξαναμπήκε σε αυτό και κρατιώταν σφιχτά από το τιμόνι συνεχίζοντας τη λεκτική επίθεση προς τους ένστολους.

Με τα ...πολλά συνελήφθη και οδηγήθηκε σε περιπολικό.

Μετά το συμβάν ο 40χρονος υπέβαλε μήνυση στους αστυνομικούς για βασανισμό και πρόκληση σωματικών βλαβών με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ΕΔΕ σε βάρος τους και να οδηγηθούν βάσει της μήνυσης στο δικαστήριο κατηγορούμενοι. 

Χαρακτηριστικό της υπόθεσης οτι στο συμβάν ήταν παρόντες οι γονείς του 40χρονου που αρχικά ζητούσαν συγνώμη για τη συμπεριφορά του γιου τους και στη συνέχεια στράφηκαν και αυτοί εναντίον των αστυνομικών.

 

Παρέμβαση σε οικογενειακό επεισόδιο - Βρήκαν το μπελά τους από τον ...σύζυγο

Σε άλλη περίπτωση, γυναίκα, θύμα ενδοικογενειακού επεισοδίου, ειδοποίησε την αστυνομία και πέταξε στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σπίτι, τα κλειδιά από το μπαλκόνι για να μπουν μέσα και να συλλάβουν τον άνδρα της. Αυτός αρνήθηκε να τους ακολουθήσει στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά τη μήνυση της συζύγου. Μετά την μεταφορά όλων των εμπλεκομένων στο χώρο κράτησης του αστυνομικού τμήματος, ο σύζυγος παραπονέθηκε για πρόβλημα καρδιάς. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και την επομένη μήνυσε για βασανισμό τους 4 αστυνομικούς.

*Με στοιχεία από εφημερίδα Πελοποννήσος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις