Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Τρίτη η Ημερίδα με κεντρικό θέμα «Πάτρα, πόλη φιλόξενη για τα Άτομα με Αναπηρία;»

Την Τρίτη η Ημερίδα με κεντρικό θέμα «Πά...

Στην Αγορά Αργύρη μετά τις 17.00

Ημερίδα διοργανώνει ο Πανελλήνιοs Σύλλογοs Παραπληγικών (Παράρτημα Αχαΐας) στο πλαίσιο της Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3η Δεκέμβρη) σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων. Η εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Πάτρα, πόλη φιλόξενη για τα Άτομα με Αναπηρία;» θα γίνει στον πολυχώρο Αγορά Αργύρη στην Αγ. Ανδρέου και Ζαίμη, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2019 μετά τις 17.00 το απόγευμα.

Η Ημερίδα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, περιλαμβάνει 2 κύριες θεματικές ενότητες.

1.ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

2.ΠΡΟΛΗΨΗ.

Στόχος της είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων ανεξαιρέτως σε θέματα προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία και πρόληψης.

Την σχετική πρόσκληση για την Ημερίδα απευθύνει η Ιουλία Συροκώστα-Σταθοπούλου, πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού Π.Γ.Ν.Π «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα», Αντιπρόεδρος ΠΑΣΠΑ Αχαΐας και εκ των συντονιστών της Ημερίδας μαζί με τον Ιγνάτιο Τριανταφύλλου, Αστυνόμο Β’, προιστάμενο γραφείου δημοσίων σχέσεων και Τύπου ΕΛ.ΑΣ στη Δυτ. Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις