Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείο του Ρίου

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αν...

Συνάντηση με τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αναισθησιολόγοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με αποτέλεσμα να αναβάλλονται χειρουργεία. Όπως αναφέρει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας:

"Το Αναισθησιολογικό τμήμα για να λειτουργήσει με ασφάλεια απαιτείται η απασχόληση 20 αναισθησιολόγων . Αυτή τη στιγμή οι υπηρετούντες είναι μόλις 12  και εγείρονται σοβαρά ζητήματα διασάλευσης της λειτουργίας του τμήματος και κατ’ επέκταση των χειρουργείων συνολικά.

Απευθυνόμαστε σε εσάς, που παρά την προσωρινή σας ταλαιπωρία, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι αυτή μας η κινητοποίηση στοχεύει πρωτίστως στην διασφάλιση ποιοτικών και επαρκών υπηρεσιών Δωρεάν Δημόσιας Υγείας. Σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα σας θέλουμε συμπαραστάτες", αναφέρει η ΕΙΝΑ απευθυνόμενη σε ασθενείς και οικείους του.

Μετά από την σημερινή έκτακτη συνάντηση των αναισθησιολόγων  και του Δ.Σ της Ε.Ι.Ν.Α με τον Διοικητή και Υποδιοικητη της 6ης ΥΠΕ σας κάνουμε γνωστό ότι συνεχίζουμε τις καθημερινές στάσεις εργασίας στο Αναισθησιολογικό του ΠΓΝΠ.

Παρά την προφορική τους διαβεβαίωση -όπως και πριν έναν ακριβώς μήνα σε αντίστοιχη συνάντηση με την Ε.Ι.Ν.Α- δεν έχει επιταχυνθεί σε πρακτικό επίπεδο καμιά διαδικασία για την πρόσληψη των τεσσάρων επικουρικών γιατρών των οποίων είτε έχει ήδη λήξει η σύμβαση είτε πρόκειται να λήξει τέλη Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις