Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ενωτική Συνεργασία Υγειονομικών για τις στάσεις εργασίας του αναισθησιολογικού τμήματος

Η Ενωτική Συνεργασία Υγειονομικών για τι...

Στο Νοσοκομείο του Ρίου

Σε ανακοίνωση της Ενωτικής Συνεργασίας Υγειονομικών για τις στάσεις εργασίας στο αναισθησιολογικό τμήμα του Ρίου αναφέρει:

Η επικείμενη απόλυση τριών επικουρικών γιατρών αναισθησιολόγων , γιγαντώνει ένα χρόνιο πρόβλημα του αναισθησιολογικού τμήματος που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με κενές οργανικές θέσεις, κοντά στο όριο ασφαλείας.

Από τη μία, λοιπόν, πανηγυρισμοί για την καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική και από την άλλη συρρίκνωση τόσο ιατρικού όσο και λοιπού προσωπικού. Πόσο αντιφατικό και υποκριτικό μπορεί να είναι αυτό?

Μέσα σε όλο αυτό, αναδείχθηκε όμως για ακόμη μία φορά το ψεύτικο προσωπείο του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Οι παρατάξεις της ΔΑΚΕ τόσο στην ΕΙΝΑ όσο και στο Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝΠ  έσπευσαν με ανακοινώσεις τους να στηρίξουν τις κυβερνητικές επιλογές και να ζητήσουν πίστωση χρόνου για την κυβέρνηση.

Πίστωση χρόνου σε αυτούς που έχουν ως στόχο την περαιτέρω διάλυση του ΕΣΥ, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων που πήραν τη σκυτάλη από τους ίδιους που κυβερνούν σήμερα.

Πίστωση χρόνου σε αυτούς που στοχεύουν στην ιδιωτικοποίηση τμημάτων των νοσοκομείων και τη μετατροπή των ιδρυμάτων σε επιχειρήσεις.

Καμία πίστωση χρόνου, όμως, δε δίνουμε σε αυτούς που μειώνουν κι άλλο τον προϋπολογισμό για τα νοσοκομεία, σε αυτούς που ετοιμάζουν ισχυρό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση.

Καμία ανοχή σε αυτούς που κυβερνούν και στους δούρειους ίππους τους στα σωματεία.

 Στηρίζουμε τις καθημερινές στάσεις εργασίας του αναισθησιολογικού τμήματος και των χειρουργείων.

Διεκδικούμε:

Κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων του νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για να επιτελέσει το ΕΣΥ τον κοινωνικό του ρόλο απέναντι στον πολίτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις