Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Παρουσιάζεται σε Ναύπακτο και Αγρίνιο το νέο βιβλίο του Ηλία Μαγκλίνη

Παρουσιάζεται σε Ναύπακτο και Αγρίνιο το...

Τίτλος του, "Είμαι όσα έχω ξεχάσει" και πρόκειται για αληθινή ιστορία

Το βιβλίο με τίτλο «Είμαι όσα έχω ξεχάσει, Μια αληθινή ιστορία» του δημοσιογράφου Ηλία Μαγκλίνη που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, πρόκειται να παρουσιαστεί στη Ναύπακτο στο βιβλιοπωλείο Adagio II Βιβλιοκαφέ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 9 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο καθηγητής Νίκος Βάκρινος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τον συγγραφέα.

Επίσης την επόμενη μέρα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα, το βιβλίο του κ. Μαγκλίνη θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο στην οδό Καζαντζή 25 στο Αγρίνιο, σε συνεργασία με την εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ.

Mε τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο εκδότης της εφημερίδας Μαχητής, Νικόλαος Κανής.

Ο Ηλίας Μαγκλίνης έχει γεννηθεί το 1970 στην Κινσάσα της Λαϊκής Δηµοκρατίας του Κονγκό (πρώην Ζαΐρ). Μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως αρχισυντάκτης του πολιτιστικού ένθετου της κυριακάτικης «Καθηµερινής». Έχει εκδώσει τρία βιβλία µυθοπλασίας. Η νουβέλα «Η ανάκριση» µεταφράστηκε στα αγγλικά και τα σερβικά και πρόκειται να µεταφερθεί στον κινηµατογράφο. Το µυθιστόρηµα «Πρωινή γαλήνη» απέσπασε τρία λογοτεχνικά βραβεία: Βραβείο Μυθιστορήµατος Ιδρύµατος Ουράνη της Ακαδηµίας Αθηνών• Βραβείο Μυθιστορήµατος του διαδικτυακού βιβλιολογικού περιοδικού Ο αναγνώστης και Βραβείο Μυθιστορήµατος του λογοτεχνικού περιοδικού Κλεψύδρα.

Αναμένεται να γίνει εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Ηλία Μαγκλίνη και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture