Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης - Η απαγωγή του είχε συγκλονίσει

Στην Πάτρα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης - Η απαγ...

Θα είναι ομιλητής στο 22o Forum Ανάπτυξης

Στην Πάτρα θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ο  επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης που απασχόλησε το πανελλήνιο όταν έπεσε θύμα απαγωγής. 

Η απελευθέρωση του επιχειρηματία από την αστυνομία έγινε τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου του 2017, 186 ημέρες μετά την απαγωγή του, στις 30 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς. Ήταν από τις απαγωγές που απασχόλησαν το πανελλήνιο.

Ο ίδιος αντιμετώπισε με θάρρος και ψυχραιμία όσα έγιναν ενώ δύο χρόνια μετά συνεχίζει τη ζωή του. Μάλιστα θα είναι ένας εκ των ομιλητών στις εκδηλώσεις με τις οποίες συμμετέχει το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών στο 22ο Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Πιο συγκεκριμένα θα μιλήσει στην εκδήλωση με τίτλο  «Πανεπιστημιακή εκπαίδευση, έρευνα, καινοτομία και ανάπτυξη» θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το πρωί.  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης θα μιλήσει για την καινοτομία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η σε βάθος ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και οι προοπτικές για το μέλλον, στο επίπεδο της χώρας, της περιοχής αλλά και του Πανεπιστημίου Πατρών, στους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης, χρησιμοποιώντας ως αφορμή το παράδειγμα του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ομιλητές που θα συμμετάσχουν και θα λάβουν μέρος στη συζήτηση, προέρχονται από τους χώρους της εκπαίδευσης, της έρευνας, των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν:

Ο Δημήτρης Βαγενάς, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Χημικών Μηχανικών

Ο Δημήτρης Ματαράς, Καθηγητής, Κοσμήτορας Πολυτεχνικής Σχολής, θα αναφερθεί στην εκπαίδευση

Ο Σπύρος Πανδής, καθηγητής,θα αναφερθεί στην έρευνα

O Ξενοφώντας Βερύκιος, Ομότιμος Καθηγητής, Πρόεδρος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.), θα μιλήσει για την ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις