Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Call of Duty προβληματίζει, καθώς χρησιμοποιεί listen και dedicated servers

 Το Call of Duty προβληματίζει, καθώς χρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η ανάλυση του κώδικα που ευθύνεται για την online εμπειρία, αποδεικνύει προβλήματα

Ο netcode του call of duty modern warfare έχει προβλήματα και αυτό είναι μια διαρκής αναζήτηση για youtubers και ταυτόχρονα παίκτες του πασίγνωστου τίτλου παιχνιδιού, ώστε να αποδείξουν τα επιχειρήματά τους. Αυτή τη στιγμή το call of duty έχει μοιράσει τον κόσμο σε δυο μέρη. Σε εκείνους που είναι αιώνια πιστοί και παίζουν χωρίς να το αναλύουν και πολύ και σε εκείνους που μοιραία κάνουν συγκρίσεις και αναζητούν την παλιά αίγλη του τίτλου modern warfare. Την οποία ωστόσο δεν βρίσκουν σε καμία περίπτωση στον νέο τίτλο.

Ο netcode που ευθύνεται για την online εμπειρία των παικτών και τη διαχείριση των συνδέσεων των χρηστών σε συνάρτηση  με τους server του παιχνιδιού, φαίνεται πως μέχρι ώρας δεν ικανοποιεί το community. Υπερβολικά μικρό ttk (time to kill) και επίσης σχεδόν insta death εμπειρίες παικτών κάνουν το παιχνιδι, τις περισσότερες φορές να μην παίζεται, ειδικά σε hardcore mode. 

Παράλληλα έχουν γίνει αναλύσεις και στην φυσική και τη γεωμετρία του παιχνιδιού, όπου έχει διαπιστωθεί πως δυο παίκτες μπορεί να κοιτούν από κάλυψη ο ένας προς τον άλλο, ο Α να βλέπει τον B αλλά ο Β να μην βλέπει τον Α παρά το γεγονός πως και οι δύο εμφανίζονται πίσω από κάλυψη.

Πρόσφατα το κανάλι Battlenonsense έκανε μια πολύ επαγγελματική και λεπτομερής ανάλυση του netcode και δείτε τι διαπίστωσε για την ποιότητα του κώδικα που διαχειρίζεται την online εμπειρία των παικτών σε ότι έχει να κάνει με χρονοκαθυστερήσεις, lag, latency, lost packages κ.α.

Δείτε την έγκυρη και λεπτομερή ανάλυση του Battlenonsense

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις