Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στολίστηκε το Golden Hall: γιορτή με Φουρέιρα υπέρ του Make-A-Wish

Στολίστηκε το Golden Hall: γιορτή με Φου...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό event στην Αθήνα που είχε φιλανθρωπική διάσταση

Φωταγωγήθηκε και γιόρτασε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του το Golden Hall την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα, αφιερώνoντας το event στο φιλανθρωπικό oργανισμό «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»). Πυροτεχνήματα, συγκίνηση, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από τη pop diva Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσαν άπαντες. Συγκεριμένα εμφανίστηκαν οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα  ερμηνεύοντας κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η Ελένη Φουρέιρα, πιο εκρηκτική από ποτέ  παρουσίασε όλες τις επιτυχίες της.   Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε η μικρή Έλενα η οποία είναι πλέον καλά, μετά από επιτυχημένη μεταμόσχευση που δέχτηκε εξαιτίας της σιδηροβλαστικής αναιμίας από την οποία έπασχε. Η μικρή Έλενα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την εκπλήρωση της ευχής της να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα!

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Γενική Διευθύντρ...

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Ελένη Φουρέιρα, Ρενάτα Τσαούση (Διευθύντρια Golden Hall)

Η μικρή Ελένη

Η μικρή Ελένη

Η Ηρώ Κόβα με τις εγγονές της

Η Ηρώ Κόβα με τις εγγονές της

O Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος

O Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος

*Επιπλέον μπορούμε να προσφέρουμε όλοι, έως και τις 4 Ιανουαρίου, κάνοντας tap την κάρτα μας στην οθόνη με το POS που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, δωρίζοντας ανέπαφα 2€ στον Οργανισμό, για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View