Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι αδερφοί Ρούσο του «Κάπτεν Αμέρικα» & των «Εκδικητών, Η Τελευταία Πράξη» απαντούν στον Μάρτιν Σκορσέζε

Οι αδερφοί Ρούσο του «Κάπτεν Αμέρικα» &a...

Για τα όσα είπε ο σπουδαίος σκηνοθέτης για τη Marvel ότι οι ταινίες της δεν είναι κινηματογράφος

Οι σκηνοθέτες της ταινίας "Avengers: Endgame – Εκδικητές Η Τελευταία Πράξη", «Κάπτεν Αμέρικα, ο Στρατιώτης του Χειμώνα», αδερφοί Τζο και Άντονι Ρούσο απήντησαν στα επικριτικά σχόλια του σπουδαίου Μάρτιν Σκορσέζε για τις κινηματογραφικές ταινίες -κόμικ της Marvel.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "The Irishman – Ο Ιρλανδός" πρόσφατα δήλωσε ότι οι παραγωγές της Marvel δεν είναι «κινηματογράφος» και αργότερα δικαιολογώντας την άποψή του, είπε ότι στερούνται «αποκάλυψης, μυστηρίου ή γνήσιου συναισθηματικού κινδύνου».

Ωστόσο, οι Τζο και Άντονι Ρούσο απάντησαν στην κριτική τονίζοντας στο THR: «Ουσιαστικά, ορίζουμε τον κινηματογράφο ως μια ταινία που μπορεί να φέρει τους ανθρώπους μαζί για να έχουν μια κοινή, συναισθηματική εμπειρία.

Όταν κοιτάζουμε τις εισπράξεις της ταινίας "Avengers: Endgame", δεν τις βλέπουμε ως ένδειξη οικονομικής επιτυχίας, τις βλέπουμε σαν ένδειξη συναισθηματικής επιτυχίας» ανέφεραν ενώ πρόσθεσαν ότι «είναι μια ταινία που είχε πρωτοφανές αντίκτυπο στους θεατές σε όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται από τον τρόπο που μοιράστηκαν την αφήγηση και τον τρόπο που την έζησαν. Και από τα συναισθήματα που ένιωσαν όταν την είδαν».

Ο Μάρτιν Σκορσέζε αποκάλυψε ότι προσπάθησε να παρακολουθήσει ταινίες Marvel προτού τις εγκαταλείψει. Οι αδερφοί Ρούσο είπαν ότι είναι δύσκολο να ασκεί κριτική όταν δεν τις έχει δει.

«Αλλά, στο τέλος της ημέρας, τι ξέρουμε;» πρόσθεσε ο Τζο Ρούσο. «Είμαστε μόνο δύο τύποι από το Κλίβελαντ, του Οχάιο, και ο “κινηματογράφος” είναι λέξη της Νέας Υόρκης. Στο Κλίβελαντ τις ονομάζουμε ταινίες» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight