Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με μισό τόνο χασίς – Σωματοφύλακας τραγουδιστών ένας από τους συλληφθέντες

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με μισό τόνο χασίς –...

Βρήκαν σε σπίτι 560 κιλά κάνναβης

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Αττική και Κόρινθο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.   Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Κορίνθου, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ. και της Άμεσης Δράσης, τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 29, 35, 36 και 37 ετών, καθώς και 16χρονος Έλληνας.   Αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 36χρονος ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών, τη μεταφορά και την προμήθεια των διακινητών της Αττικής και της Κορίνθου.

Σύμφωνα με τοnewsit.gr, ένας από τους συλληφθέντες είναι σωματοφύλακας δυο διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών, πολύ αγαπητών στη νεολαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος μισθώνονταν από μεγάλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου τραγουδούσαν κατά καιρούς οι δυο διάσημοι καλλιτέχνες, προκειμένου να “φρουρεί” το καμαρίνι τους, καθώς οι δυο τραγουδιστές δέχονταν συνεχώς ενοχλήσεις από νεαρές θαυμάστριές τους, οι οποίες στην κυριολεξία “μπούκαραν” στα καμαρίνια τους.

Βέβαια, τόσο οι δυο διάσημοι καλλιτέχνες όσο και οι επιχειρηματίες που μίσθωναν τον σωματώδη Αλβανό, δεν γνώριζαν πως συμμετείχε σε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς και μάλιστα στην χονδρική αγορά.

Όσον αφορά στην σπείρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ήταν οικογενειακή υπόθεση, καθώς σε αυτή συμμετείχαν μια μητέρα με τον γιο της αλλά και τον αδελφό της, όλοι από την Αλβανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις