Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι δυο διαγωνιζόμενες έκπληξη που αποχωρούν αυτή την εβδομάδα από το GNTM 2

Οι δυο διαγωνιζόμενες έκπληξη που αποχωρ...

Για λίγο όμως, γιατί προβλέπεται δυναμική... επιστροφή

Μετά από περίπου δύο μήνες επεισοδίων και πολλές δύσκολες δοκιμασίες, έντεκα είναι τα μοντέλα που κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με τις φωτογραφίες τους, να ξεχωρίσουν και τελικά να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό. Αυτή την εβδομάδα οι διαγωνιζόμενες που αποχωρούν από το παιχνίδι είναι η Ελευθερία Καρναβά και η Εμμανουέλα Μάινα.

Η αποχώρηση της Ελευθερίας Καρναβά ομολογουμένως αποτελεί έκπληξη, καθώς το 20χρονο μοντέλο είχε τραβήξει την προσοχή των κριτών από τις auditions του reality, κερδίζοντας μάλιστα το golden pass και περνώντας απευθείας στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία επεισόδια, οι επιδόσεις της Ελευθερίας Καρναβά έχουν σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και για την Εμμανουέλα Μάινα, η οποία αποχωρεί από το παιχνίδι, μετά από μια κακή επίδοση στην τελική δοκιμασία.

Ενώ λοιπόν τα κορίτσια που υπάρχουν στο σπίτι είναι εννέα, η παραγωγή αποφασίζει να επιστρέψουν στο σπίτι τρία από τα κορίτσια που έχουν ήδη αποχωρήσει. Ποια είναι αυτά; Η Ελευθερία Καρναβά, η Εμμανουέλα Μάινα και η Πόπη Γαλετσά, η οποία είχε αποχωρήσει πρώτη από το GNTM μαζί με την Κατερίνα Πεφτίτση, καθώς δεν είχαν καταφέρει να κάνουν την κάθετη πασαρέλα από ένα κτήριο, λόγω της υψοφοβίας τους. Έτσι λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα τα κορίτσια θα γίνουν και πάλι 12!

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight