Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Τζουλιάν Μουρ, υπέρλαμπρη με Celine, υπέκυψε και αυτή στις μαύρες παγιέτες

BeautySpy: Η Τζουλιάν Μουρ, υπέρλαμπρη μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε τελετή βραβεύσεων στη Νέα Υόρκη επένδυσε στη λάμψη και ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί απέναντι σε Κιμ Καρντάσιαν και Τζίτζι Χαντίντ

Eλαμψε η πάντα υπέρκομψα trendy Τζούλιαν Μουρ, στα WSJ Innovator Αwards που απονεμήθηκαν για ένατη χρονιά στη Νέα Υόρκη συγκεντρώνοντας πολλές διασημότητες. Με σπόνσορα τον εκθαμβωτικό οίκο κοσμημάτων Harry Winston, οι stars είχαν φορέσει «τα καλά τους». Κιμ Καρντάσιαν, Ντάσα Ζούκοβα, Τζίτζι Χαντίντ, Ιρίνα Σάικ, Μπέτι Μίντλερ δεν κατόρθωσαν πάντως να ξεπεράσουν την εμφάνιση της Τζουλιάν Μουρ που θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες του Χόλιγουντ. Η βραβευμένη με Οσκαρ,  58χρονη αμερικανίδα ηθοποιός  έδωσε το παρών με το 49χρονο σκηνοθέτη σύζυγό της Μπαρτ Φρέουνλιχ στο πλευρό της, έχοντας αφεθεί στο glamour της μαύρης παγιέτας που  κάνει θραύση παγκοσμίως εν όψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα glam chic αστραφτερό cardigan dress του οίκου Celine, φόρεμα με μπούστο σαν ζακετάκι και πλισέ φούστα στο long midi μήκος, από τη συλλογή της επόμενης άνοιξης του Hedi Slimane. 

Θυμίζουμε πως η Μουρ το 2015 κατέκτησε Οσκαρ για την ταινία "Still Alice”, ενώ συνολικά έχει προταθεί για 5 Οσκαρ, 3 Bafta, 10 Screen Actors Guild. Οπαδός της φυσικής ομορφιάς και της απλής καθημερινής ζωής διαλέγει πάντα να υιοθετήσει ό,τι νεώτερο κάνει αίσθηση στον κόσμο της μόδας.

 

Celine Show Spring- Summer 2020

Celine Show Spring- Summer 2020

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View