Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Aπίστευτες Mid Season Sales στο More Design by Georgiopoulos! Ο,τι καλύτερο για το σπίτι!

Aπίστευτες Mid Season Sales στο More Des...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eπώνυμα design έπιπλα έως 50% και στρώμα Matt Royal μισοτιμής στην έκθεση της οδού Κανελλοπούλου 80

Η καταξιωμένη και αναγνωρισμένη εντός και εκτός πατρινών συνόρων εταιρία επώνυμων επίπλων και εσωτερικής διακόσμησης More Design by Georgiopoulos, κομμάτι μιας ονομαστής οικογενειακής επιχείρησης με ιστορία τεσσερεσίμισι δεκαετιών, μας καλεί να επωφεληθούμε από τις μοναδικές μας εκπτώσεις των ημερών που φτάνουν το -50%!
Προλάβετε να αποκτήσετε την αφρόκρεμα του διεθνούς design μέσα από τις συλλογές διάσημων labels (Roberti, Moroso, Porada, Cattelan, Al2, Papadatos κ.α.)
σε απίστευτες τιμές στη γνώριμη, εντυπωσιακή έκθεση με την τεράστια γκάμα στην είσοδο της πόλης. Παναγιώτης και Τάκης Γεωργιόπουλος, παρουσιάζουν μέσα από την εκλεκτική τους φιλοσοφία ό,τι πιο καινοτόμο και ποιοτικό κυκλοφορεί στον κόσμο του décor σε παγκόσμια κλίμακα.

Ταυτόχρονα μας δελεάζουν με μια καταπληκτική προσφορά: Το χειροποίητο, άκρως χαλαρωτικό στρώμα Breeze της Matt Royal το οποίο χαρίζει μια ανεπανάληπτη (αίσθηση δροσιάς χάρη στα πρωτοποριακά του υλικά που επιτρέπουν του  πέρασμα του αέρα) διατίθεται με έκπτωση 50% σε όλες τις διαστάσεις.

Σπεύστε λοιπόν έως τις 15 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View