Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tailored Salon Hair & Nails: Μπήκαμε στο πέτρινο αρχοντικό της ομορφιάς των Νίκου Χρυσανθακόπουλου και Ρέας Κοτέρη

Tailored Salon Hair & Nails: Μπήκαμε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δυο έμπειροι συμπολίτες επαγγελματίες ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν πραγματικά υπέροχο χώρο για να «αναλάβουν» τα μαλλιά και τα νύχια μας

Aπό τους χώρους που σπανίζουν στην πόλη στο τοπίο της ομορφιάς, το ολοκαίνουριο Tailored Salon- Hair & Nails, Παπαρρηγοπούλου και Ρήγα Φεραίου, μας κατέκτησε με την πρώτη ματιά: είναι πραγματικά πανέμορφο σε new vintage style, συνδυάζοντας στοιχεία του ιστορικού πατρινού παρελθόντος με βιομηχανικές και σύγχρονες αισθητικές αναφορές. Στο παλιό, χαρακτηριστικό κτίριο με τις εσωτερικές πέτρινες καμάρες και την μεγαλοπρεπή σιδερένια καγκελόπορτα, ο hair stylist Νίκος Χρυσανθακόπουλος και η nail expert Ρέα Κoτέρη προσφέρουν ό,τι πιο καινούριο λανσάρεται διεθνώς στα μαλλιά και τα νύχια, συν ότι χρησιμοποιούν εκλεκτά vegan προιόντα. Στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, μιλάμε για ένα πραγματικό σαλόνι σε γήινους τόνους με μαύρες πινελιές, αφιερωμένο στην ωραιότερη εκδοχή της γυναίκας και του άνδρα, από δυο ενθουσιώδεις πατρινούς επαγγελματίες με οικολογική συνείδηση. (Το interior design φέρει την υπογραφή του διακοσμητή Gianni Sanfilippo)

Ο Νίκος Χρυσανθόπουλος που έχει θητεύσει για 15 χρόνια στα κομμωτήρια των εγχώριων stars της κομμωτικής τέχνης Ηλία Ζάρμπαλη και Κωνσταντίνου Χατζή στην Αθήνα, ομολογεί πως η απόκτηση της δικής του επιχείρησης ήταν ένα μεγάλο όνειρο, που πλέον έγινε πραγματικότητα. Όπως μας είπε: «Πάντα, από τα σχολικά μου χρόνια,  λάτρευα την ομορφιά, την καλαισθησία και ήθελα να περιποιούμαι τον κόσμο. Χαιρόμουν να είμαι κομμάτι της μόδας. Στον Tailored εκφράζω δημιουργικά όλη την πολύτιμη εμπειρία μου και την αισθητική μου. Πιστεύω στα ανάλαφρα, θηλυκά μαλλιά, καθώς έχει ξεπεραστεί η λογική του στημένου και τυποποιημένου. Στη φιλοσοφία της δουλειάς μου προέχει η προσαρμογή των τάσεων στο πρόσωπο και την προσωπικότητα του πελάτη, ώστε να τον αναδεικνύει, να τον ανανεώνει και να του ταιριάζει απόλυτα. Αυτή την περίοδο κάθε τύπου «καρέ» αλλά και τα καινούρια κοντά κουρέματα είναι η τελευταία λέξη στο hair styling. Στις βαφές οι τεχνικές obre, balayage, free lights είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Βρίσκω τις  πατρινές πολύ απαιτητικές και ενημερωμένες, αναγνωρίζουν το ωραίο και δεν κυκλοφορούν ατημέλητες».

Η Ρέα Κοτέρη από την πλευρά της, αναφέρει πως λειτουργεί στο τμήμα της φροντίδας των άκρων με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο, που άλλωστε υπηρετεί εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια. Ολες οι υπηρεσίες για την περιποίηση των νυχιών – μανικιούρ, , ημιμόνιμο, τζελ, θεραπευτικό πεντικιούρ  κ.α. -είναι εδώ, αλλά αυτό που απολαμβάνει πρωτίστως είναι να βλέπει τον κόσμο να ξεχνιέται από την κούραση και τις καθημερινές πιέσεις επειδή χαλαρώνει, ανακουφίζεται και ομορφαίνει στα χέρια της. «Ολες οι ηλικίες, ανεξαρτήτως φύλου έχουν πλέον βάλει στην beauty καθημερινότητά τους τα φροντισμένα νύχια. Κι εγω πάντα ήθελα να παρέχω μια άψογη, καθαρή εικόνα άκρων και να με εμπιστεύεται ο πελάτης. Στο Tailored τους ευχαριστεί πολύ και η φιλόξενη αύρα, το αίσθημα οικειότητας του όλου περιβάλλοντος» εξηγεί. Τί κυριαρχεί όμως στο fashion προσκήνιο από πλευράς χρωμάτων στα νύχια της σαιζόν; «Τα σκούρα φθινοπωρινά χρώματα- μπορντό, καφέ, πράσινα, μαύρα, αλλά και τα σικάτα nude είναι οι κυρίαρχες προτάσεις» καταλήγει.

Tailored Salon Hair & Nails: 

Παπαρηγοπούλου 2, Πάτρα

Tηλ. 261 302 8767

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View