Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών ευχαριστεί όσους την στήριξη

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών ευχαριστε...

Στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, αναφέρει τα εξής: 

"Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που στήριξαν το όραμα της παράταξης για ανοικτό και προοδευτικό ΤΕΕ. Η ΔΚΜ αύξησε θεαματικά το ποσοστό της στις εκλογές  του ΤΕΕ / ΤΔΕ, για την ανάδειξη των νέων μελών της Κεντρικής Αντιπροσωπείας, συγκεντρώνοντας ποσοστό 30,87% (522 ψήφοι). 

Σε πανελλαδικό επίπεδο η ΔΚΜ αναδείχθηκε και σε αυτές τις εκλογές πρώτη δύναμη με ποσοστό 39,66%  (έναντι 27,90% το 2016) και αυτοδίκαια καθίσταται κυρίαρχη, καθώς κατάφερε υπερδιπλάσια διαφορά από την παράταξη που ακολουθεί.

Η επιτυχία θα πρέπει να πιστωθεί στον Πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, ο οποίος υλοποίησε και προωθεί μέσω του ΤΕΕ σημαντικές αναπτυξιακές ψηφιακές μεταρρυθμίσεις, αγωνίστηκε με τους συνεργάτες του για να αναβαθμιστεί το επάγγελμά μας και για να επιλυθούν σημαντικά φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα που απασχολούν τους Μηχανικούς. Θυμίζουμε ότι ο Γ. Στασινός είχε προβλέψει την ιστορική νίκη της ΔΚΜ, μιλώντας με συναδέλφους στη συνάντηση που διοργάνωσε η ΔΚΜ/ΤΔΕ λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές του ΤΕΕ. Η ψήφος των συναδέλφων είναι αφενός τιμητική για την ΔΚΜ και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό, αφετέρου υποδηλώνει την βούληση των Μηχανικών να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία που ξεκίνησε τον Μάιο του 2015.

Στο Περιφερειακό Τμήμα η ΔΚΜ αύξησε την δύναμή της λαμβάνοντας 499 ψήφους (έναντι 447 το 2016). Σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΔΚΜ προσπάθησε με ειλικρινή και υπεύθυνη στάση να ενημερώσει τους συναδέλφους για τις θέσεις της και πιστεύουμε ότι αυτό έγινε κατορθωτό κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Η ΔΚΜ/ΤΔΕ θα συγκαλέσει συνέλευση των μελών της εντός του επόμενου δεκαημέρου και θα αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις