Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τόγκο: Από το Μεσολόγγι μέλος πληρώματος του πλοίου με τις απαγωγές από πειρατές

Τόγκο: Από το Μεσολόγγι μέλος πληρώματος...

Σε εξέλιξη το θρίλερ

21:17 Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα μέλη του πληρώματος του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου από το οποίο απήγαγαν ναυτικούς, πειρατές στο Τόγκο, κατάγεται από το Μεσολόγγι.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που έκανε το πρώτο ταξίδι του. Οι γονείς τους μένουν στην Αιτωλοακαρνανία ενώ ο ίδιος, εδώ και κάποιο καιρό διαμένει στη Θεσσαλονίκη με τα αδέλφια του.

Ο πατέρας του  Έλληνα ναυτικού, ο οποίος έχει απαχθεί από τους δράστες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε πώς γίνεται να εισέβαλαν οι πειρατές και να άρπαξαν τον γιο του, ενώ στο πλοίο υπήρχαν φύλακες.

«Πώς μπήκαν μέσα τη στιγμή που υπάρχουν φύλακες, και χτύπησαν λέει τους πρώτους και πήραν τα παιδιά. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά. Για να προσθέσει: «Μα έχει φύλακες μέσα. Πώς μπήκαν μέσα δυο η ώρα τη νύχτα και πήραν τα παιδιά. Δωμάτιο σε δωμάτιο».

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ 

Θύματα απαγωγής από πειρατές στο Τόγκο έπεσαν μέλη πληρώματος ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (04.11.2019) το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας.

Οι πειρατές επιτέθηκαν τα ξημερώματα στο δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά του Τόγκο και ενώ το πλοίο βρισκόταν 18 χλμ από το λιμάνι του Λόμε. Απήγαγαν έναν Έλληνα, δυο Φιλιππινέζους και έναν Γεωργιανό σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Κατά την επίθεση των πειρατών, σύμφωνα με το theprovince.com, ένας άνδρας της ασφάλειας του πλοίου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών.

Το πλοίο Elka Aristotle φρουρούνταν από ένοπλους, αναφέρει το Sputnik, επικαλούμενο την ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού του Τόγκο.

Το νέο ρεσάλτο πειρατών έρχεται μόλις δυο μέρες μετά από ανάλογο περιστατικό στα ύδατα του Μπενίν.

Με πληροφορίες από Sputnik και theprovince.com

 newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις