Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα  ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρ...

Περιόδευσε σε Υγειονομικές μονάδες

Περιοδεία σε Υγειονομικές μονάδες της Πάτρας πραγματοποιεί σήμερα ο πρώην Υπουργός Υγείας και Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτής Ρεθύμνου Ανδρέας Ξανθός. Ο Ανδρέας Ξανθός επισκέφθηκε το πρωί την ΤΟΜΥ και το ΚΥ Υγείας Άνω Πόλης στην οδό Γερμανού. Στη συνέχεια μετέβει στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''Άγιος Ανδρέας'' όπου προγραμματίστηκε συνάντηση με την Διοίκηση, τα Επιστημονικά όργανα των γιατρών και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων.

Πάτρα: Απόψε στις 7 η ομιλία του πρώην Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού

 

Στις 12:00 παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Αλεξάνδρου Υψηλάντου 216 και Γούναρη, 5ος όροφος) όπου θα αναφερθεί στα κρίσιμα ζητήματα των δομών υγείας της περιοχής και 

στις 1:30 μμ, θα επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου κι εκεί θα συναντηθεί με την Διοίκηση, τα επιστημονικά όργανα και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου και της ΕΙΝΑ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου Α, 25) ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, θα μετάσχει σε εκδήλωση-συζήτηση με τους Γιώργο Γιαννόπουλο, πρώην γενικό γραμματέα Υπουργείου Υγείας και Σταμάτη Βαρδαρό, πρώην αναπληρωτή γραμματέα Δημόσιας Υγείας, με θέμα:

 ''Υπεράσπιση του καθολικού Δικαιώματος στην Υγείας-προτεραιότητες και προκλήσεις για την Αριστερά, στην νέα περίοδο''.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις