Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Anna Wintour: Η θρυλική Editor-in-Chief της Αμερικάνικης Vogue έρχεται στην Ελλάδα

Anna Wintour: Η θρυλική Editor-in-Chief ...

Θα εμφανιστεί στο πρώτο συνέδριο της Vogue Greece "Change Makers"

Στην Ελλάδα θα βρεθεί σύντομα η θρυλική Editor-in-Chief της Αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour. Πιο συγκεκριμένα, 27 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθεί στο πρώτο συνέδριο της Vogue Greece "Change Makers" μαζί με σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μόδας.  

Μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Anna Wintour σε συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς, μετά την ανακοίνωση του τίτλου της ως Global Content Advisor της Vogue παγκοσμίως.

Το συνέδριο Change Makers θα αποτελείται από τρεις βασικούς πυλώνες: Ο πρώτος πυλώνας θα αφορά την ηθική μόδα και την ευσυνείδητη κατανάλωση, ο δεύτερος πυλώνας θα αφορά τη διαφορετικότητα (diversity) και ο τρίτος θα αφορά την γυναικεία ενδυνάμωση.   

Την Anna Wintour θα πλαισιώνουν διεθνείς προσωπικότητες του χώρου, όπως η δημοσιογράφος των New York Times, Dana Thomas, η Cara Smyth, ιδρύτρια του Fair Fashion Center (FFC), όπως και Έλληνες σχεδιαστές μόδας, σε μία συζήτηση που θα αφορά τη συμβολή της γυναίκας στο μέλλον της μόδας, την πορεία τους μέσα σε αυτόν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.   

Το συνέδριο πραγματοποιείται με αφορμή τις ηθικές αξίες που πρεσβεύει ο όμιλος Conde Nast και η Vogue και αφορούν τον ρόλο της μόδας στο μέλλον. Επίκεντρο της προσοχής αποτελεί η βιωσιμότητα, με τους σχεδιαστές να κάνουν μία τεράστια στροφή προς αυτήν - δημιουργώντας ρούχα για τα οποία χρησιμοποίησαν υλικά από παλαιότερες συλλογές τους (upcycling) - ενώ η ηθική και η ευσυνείδητη κατανάλωση αποτελούν πλέον αναγκαιότητες. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Anna Wintour πρόκειται να συζητήσει και με την Θάλεια Καραφυλλίδου, διευθύντρια της ελληνικής Vogue, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία και στο κοινό να απευθύνει τις ερωτήσεις του.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight