Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέγαρα: Ο δράστης φίλησε το παιδί του πριν σκοτώσει τον κουνιάδο του

Μέγαρα: Ο δράστης φίλησε το παιδί του πρ...

Ο 50χρονος μετά το έγκλημα παραδόθηκε στις αρχές

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε επίσης τη σύζυγό του θύματος, την Πέμπτη στα Μέγαρα. Πήρε Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη κατοχή φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου.

Το θύμα 48 ετών, γιατρός και πατέρας 3 παιδιών δεν άντεξε από τα τραύματα και πέθανε. Η γυναίκα του τραυματισμένη, έλεγε διαρκώς: «Μπήκε μπροστά για να με προστατεύσει, να μην πάθω κάτι, να μην πεθάνω».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγα λεπτά πριν προχωρήσει στο φονικό, ο δράστης πήγε να δει τη γυναίκα του και το παιδί του, ενώ δεν ήταν προγραμματισμένη μια τέτοια συνάντηση. Μάλιστα, το φίλησε και αρνήθηκε να πάει μαζί του μια βόλτα, παρόλο που του το πρότεινε η γυναίκα του.

Ο 50χρονος μετά το έγκλημα παραδόθηκε στις αρχές. Το διαζύγιο με τη γυναίκα του, με την οποία ήταν παντρεμένος τα τελευταία 4 χρόνια φέρεται να πυροδότησε το μένος του. Οι πληροφορίες λένε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και πως πίστευε ότι το ζευγάρι ευθυνόταν για τον χωρισμό από τη γυναίκα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις